2777
2789
عنوان

طلاق

232 بازدید | 27 پست

سلام چندروزه شوهرم باهام قهره سر حرفی ک مامانش زد اونم حرف ماماتش باور کرده الان میگه فردابریم طلاق بگیریم خودمم دیگه خستم از این زندگی ..خداهیچوقت مادرش توزندگیش خیر نبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو چی بود قضیه کمکمت کنم 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
اره یک سالشه وقتی بچمو نگاه میکنم دیوونه میشم چون بچم خیلی وابستمه و میدونم ازم میگیرنش😪😪

اره سخته حق دارین😔 خب برید مشاوره شاید اختلاف هاتون رفع شد البته الان یجوری شده خیلی راحتم دادگاه به طلاق رای نمیده چندین جلسه مشاوره میزاره ؛شما چند سالتونه همسرتون چند سالشه 

کاربری آقا هستم 🙏از او آغاز کن چرا در انتها به او برسی ❤
بچم چندوقته ک خونه مادرشوهرم نمیره وابستم شده حالا اومده داد فریاد ک تو آب دعا دادی بچه خورد ک نیاد ...

میگه بچرو جادوکردی ک خداشاهده روحمم از این چیزا خبرنداره

ساده ای ها برو خونه مادرشوهرت دعواش کن منتظر نباش شوهرت ازت دفاع کنه برو بگو کافرهمه را به کیش خود پندارد حتما خودت اهل جادویی تهمت میزنی به بقیه دیوانه اینجوری شوهرت میفهمه جدی هستی سمت تو رو میگیره ساده بازی در بیاری ولت میکنه مسگه حتما حق با مامانمه . جدی باش !

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید