2777
2789
عنوان

ivf

662 بازدید | 15 پست
سلام من ذخیره تخمدانم یک دهم هستش رفتم بیمارستان مادر یزد و خواستم برام ivfکنن و شانس خودمو با داروهایی که میدن امتحان کنم اما دکتره میگفت فایده نداره و برو اهدائی میخواستم ببینم کسی بوده با این ذخیره تخمدان براش ivf کرده باشن و آیا جواب گرفته؟آیا اگه برم ابن سینا تهران برام ivf میکنن با همین ذخیره کم؟
*الهي شكر*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم مشکل داره تعداد اسپرمش خیلی کمه دکتر گفت ای یو ای هم جواب نمیده و باید ای وی اف کرد
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
من واسه درمان میرم ابن سینا ولی جواب شما رو نمیدونم به این شماره زنگ بزن سئوالات پزشکی رو جواب میدن 02123519 داخی 530 الی 533
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

استارتر عزیز یچیز میگم بت عزیزم

حتی اگر تخمک اهدایی بگیری نه لزونی داره بکسی بگی و نه باید نگران باشی ببین عزیزم یه سلول از فردی ریگه میاد و بعد تشکیل جنین همش با تو هست تغذیه احساس زحمتی کا میکشی

در مورد خصوصیات هم من خوندم که درصد بالایی به مادری که بچه رو در رحمش پرورش میده میبره و حتی قیافه و خصوصیات اخلاقی 

نمیگم که دلت خوش شه این واقعیته

اگر نشد از خودت تخمک بگیرن برو و اصلا منفی فکر نکن و اینو به همسرت هم القا کن ندار فکر کنه بچه بتو نمیبره هصوصیاتش

بگو فقط یسلول هست بقیش از من و تو هست

رشد در رحم من هصوصیات من رو هم بهش میده