2777
2789
عنوان

عروسیای قدیم😋

277 بازدید | 22 پست

✳️ تماااام عروسی ها ی قدیم توی خونه بود و تابستون .

از ساعتای سه ظهر (بعداز ناهار ) عروسی شروع میشد .

یه سری مهمون داشتن به اسم صرف « چای شیرینی» یعنی اینا شام دعوت نبودن 😁 فقط عصری میرفتن برای تماشای عروس و خوردن شیرینی و سر شب برمیگشتن خونشون.

و اونایی که شام بودن دیرتر میرفتن و تا پایان مراسم حضور داشتن .

شیرینی های عروسی « پاپیون  و زبان» بود .

میوه هم سیب و خیار .

هنوزم که هنوزه وقتی سیب و خیار رو با هم میخورم یاد عروسی های قدیم میفتم .

حیاط رو میشستن

و فرش میکردن و بعضی ها توی حیاط میشِستن.

مادر عروس و مادر داماد  معمولا انقدررر کار داشتن نه آرایشگاه میرفتن نه لباس درست حسابی می‌پوشیدن کل مراسم درحال بدو بدو بودن.

کفش پوشیدن توی مراسم اصلا مد نبود و همه جوراب داشتن 😁 یا پاريزین یا شیشه ای .

مشکی یا رنگ پا و اکثر خانومایی که جوراب شیشه ای مشکی داشتن تا آخر شب جورابشون از چند جا در ميرفت😂😂

توی جوراب بعضي خانوما پرازپول بود 😂

عروس همون عصری از آرایشگاه میومد خونه که مهمونای چای شیرینی ببیننش .

تو کل خونه فقط یه صندلی بود اونم جایگاه عروس بود رو صندلی ام  معمولا یه پارچه سفید مینداختن.

دی جی کسی نمیدونست چیه ؟

ضبط داشتن با نوار کاست.

اهنگ ها پشت هم پخش میشد . گاهی نوار کاست  رو عقب جلو میکردن که آهنگ مورد علاقه شون پخش بشه و یه صدای «قیدخجئلقطدمئبب » از ضبط شنیده میشد .

اگر عروسی بود که سفره عقد نبود اما اگر عقدکنون بود یک اتاق خونه رو خااااالی میکردن . خالیه خالی فقط یه فرش داشت . ـ

ـ

از صبحش یا از دیشبش فضول های مراسم میومدن سفره عقد رو میچیدن ( بستگی به میزان فضولی یا خانواده عروس میچیدن یا داماد 😁)

بعدم شش تا قفل به در اتاق عقد میزدن که کسی نره .

روز جشن یکی از بداخلاق ترین  زنای فامیل رو مامور میکردن که نذاره بچه ها از محدوده ی اتاق عقد رد بشن .🤔

توی مراسم گاهی تک و توک مهمون ها کفش داشتن و همیشه پاشنه ی کفشاشون رو میذاشتن رو دست و پای بچه ها 🥺 و اصرار داشتن عربی برقصن 😁

یه حرکتی ام بود زنايي که موهاشون بلند بود انجام میدادن که موهاشون رو باز میکردن و کله شون رو به عقب و جلو میبردن و موهاشون به پشت و جلو پرت میشد 😐 مثلا خیلی خفن بودن. ـ

یه نفر با پارچ استیل و لیوان استیل تو مهمونا راه میرفت و میگفت کسی آب نمیخواد ؟؟

کم کم انقدر شلووووغ میشد که فقط یه تیکه یک در یک، وسط خونه برای رقص خالی میموند .

اگرم از جات بلند میشدی جات رو میگرفتن 😐

دسشویی داخل خونه رو میبستن و فقط دسشویی حیاط باز بوداونجام صف داشت😅

معمولا یکی از طرف عروس یا داماد رییس مراسم میشد و برای اون یکی فامیل شاخ بازی درمیاورد واهنگ و ضبط و منطقه رقصو بدست میگرفت و ول نمیکرد 😁

بچه ها شاباش هارو از دست هم میقاپیدن .

بعضي بچه ها توی عروسی گم میشدن  🤦🏼‍♀️

رو کله ی عروس دوماد در حد رگبار نقل میریختن 😅

گاهی نقل ها تو صورت عروس دوماد پرت میشد یه عده ام نقل هارو بعد از رقص و کلی راه رفتن روش از کف زمین جمع میکردن و میبردن خونشون میریختن تو قندون شون و تا مدتها میخوردن 😂

موقعی که میخواستن به عروس دوماد کادو بدن یکی از بد صدا ترین و جیغ جیغوترین زنای فامیل رو مامور میکردن تا باکمک حنجره اش کادوها رو اعلام کنه .

هرچی ام میدادن اصرار داشتن همونجا تو دست و گردن عروس کنن 😅

عروس تو کل مراسم در حال خجالت کشیدن و قرمزشدن بود 🤔 بلد نبود برقصه .

زنا شاباش هاشون رو تو دهن عروس دوماد میکردن.

یه نفرم نایلون دستش بود و تند تند شاباش هارو از دست عروس دوماد میگرفت میکرد تو نایلون .

معمولا شام دو سیخ کوبیده بود با پلو و گوجه ویه بسته کره باکاغذروش و نوشابه کانادا زرد از اون شیشه ای باریک ها ،غذاها هم که.توی ظرف ملامین سرو میشد.

بعد از تموم شدن مراسم خودمونی ها بسته به میزان معرفت شون میموندن و ظرف میشستن و جارو میکشیدن و تو جمع کردن بساط کمک میکردن

باخستگی تموم بعدش یه شیرمرد دلاورپیدامیشد اوناروبرسونه ویا هرکدوم یه گوشه تلپ میشدن ومیخوابیدن🌹😂

طولانیه ولی باحاله😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دومین تاپیک امروز هست که حس خوب گرفتم. چه عجب اینجا هم بجز چاخان کردن حس نوستالوژیک هم پیدا میشه...

اسی با اجازت کپی برداشتم از مطالب. نمیدونم خودت اونموقع بودی یا از جایی برداشتی اما در هر حال واقعیت همین بود. من هزارتاشو تجربه کردم.... 

اینم من اصافه کنم که بیشتر از بوی عطر و ادکلن بوی گوز و چس میومد 😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙈

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من نود درصدش یادمه.

اون ده درصدم تو فامیلامون نبوده.

مثلا ما همه برای شام دعوت بودن.

البته فامیل عروس دعوت نمیکردن و اونا خونه خودشون بودن و فامیل عروس برای خودشون.

البته غذای طرف عروسم ، خانواده داماد میداد

توی ان اوضاع کرونا بدجایی از خاطراتمون رو نشونه گرفتی اسی جون

من که گریه م گرفت

الان دو هفته ست کل فامیل و خانواده اومیکرون دارن فقط ما سالم موندیم پوکیدیم تو خونه

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!

اخر شب هم عروس و داماد باهم میرفتن یه اتاق و با همون لباس عروس پف پفی روی زمین مینشست و براشون شام میبردن و از داماد انعام میگرفتن. 

حالا بعدشم چیکار میکردن نمیدونم... 😂😂 اما بچه که بودیم از فضولی میمردیم همش از پنجره اویزون بودیم تا ببینیم عروس و داماد داخل اتاق چیکار میکنن 😂😂😂

یه بار از پدر خدابیامرزم پرسیدم . برگشت گفت شاید داشتن پولهایی که جمع کرده بودن رو باهم میشمردن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من همشو یادمه 

مخصوصا اتاق عقد واقعا درشو قفل میکردن   

بعد خطبه عقد همه رو بیرون میکردن عروس داماد تنها باشن بچه ها پشت در در حسرت کیک جلوشون فکر میکردیم دارن کیک میخورن هنوزم نمیدونم چرا تنهاشون میذاشتن 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
این دومین تاپیک امروز هست که حس خوب گرفتم. چه عجب اینجا هم بجز چاخان کردن حس نوستالوژیک هم پیدا میشه ...

و بوی عرق ... از وسط رقص

البته نمی دونم چرا هیچ وقت این جاهاش یادمون نمونده

من همشو یادمه  مخصوصا اتاق عقد واقعا درشو قفل میکردن     بعد خطبه عقد همه رو بیرون ...

واسه اینکه همدیگه رو ببوسن  به ما میگفتن میخوان عکس دوتایی بندازن