سلام عزیزا🙋🏻♀️
مرغ شکم پر به ۲ صورت درست میشه یه مدل با رب گوجه که شوره یه مدل هم با رب انار که ملس طوره
ما خانوادگی با رب گوجه اصلا دوست نداریم
الان با شما هستم با مرغ شکم پر فسنجونی👇🏻
یه مرغ درسته و تازه نیاز دارید اصلا نباید پوستش رو جدا کنید و موقع شستن و تمیز کردن هم باید سعی کنید کمترین آسیب رو به پوستش برسونید تنها قسمتی که ازش جدا میکنید و دور میندازید باسن مبارک هست🤣
داخل شکمش رو اونقدر باید بشورید که اسکلتش کامل مشخص بشه و حتی ذره ای از اندام های داخلی بدنش باقی نمونه چون مرغتون بوی بد میگیره
بعد از شستشو خشکش کنید و توی یه ظرف بزرگ در دار با پیاز و نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفرون مزه دارش کنید و بذارید ۱۲ ساعت توی مزه بمونه و چند ساعت یکبار هم از یخچال خارجش کنید و بچرخونیدش که همه جاش موادی بشه👇🏻

بعد از ۱۲ ساعت مایه داخل شکمش رو درست کنید به این صورت که با یه پیاز نسبتا بزرگ پیاز داغ عسلی درست کنید بعد بهش کمی دارچین و کمی نمک بزنید بعد یک و نیم لیوان گردوی خرد شده اضافه کنید و در نهایت ۵ قاشق شیره انگور و ۴ قاشق رب انار و کمی زعفران اضافه کنید و کمی تفت بدید و تمام👇🏻

مرغ رو از مواد خارج کنید و پیازاش رو جدا کنید و مایه گردویی رو داخل شکمش بذارید و حسابی فشار بدید که شکمش کاملا پر بشه بعد با نخ ضخیم بریدگی شکمش رو بدوزید بعدش با نخ ران ها و بالهاش رو هم به هم نزدیک کنید و ببندید👇🏻

بعد مرغ رو داخل یه قابلمه بزرگ بذارید و از بغلش آب بریزید جوری که آب تا نصف مرغ بیاد دقت کنید آب زیاد نریزید بعد ۲ تا پیاز درسته و چند تا تیکه هویج بندازید توی آبش و کمی نمک و فلفل و دارچین و زعفرون اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم ۲ ساعت بپزه👇🏻

بعد از گذشت ۲ ساعت توی یه ظرف کمی از آب مرغ رو بریزید و بهش چند قاشق رب انارو شیره انگور و زعفرون اضافه کنید و بذارید روی حرارت یکم قل بزنه بعد بریزید روی مرغ و اجازه بدید نیم ساعت دیگه بپزه
الان دیگه مرغمون پخته یه ظرف پیرکس بردارید و چند ملاقه از آب مرغ توش بریزید بعدش خیلللللللی با احتیاط جوری که مرغ نشکنه و از هم نپاشه به کمک ۲ تا کفگیر مناسب مرغ رو منتقل کنید توی پیرکس دقت کنید مرغ رو برعکس مرحله ای که توی قابلمه بود بذارید توی پیرکس👇🏻
بعد کمی زعفران دم کشیده روش بریزد و فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید و پیرکس رو به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بذارید تا برشته بشه👇🏻

نوش جان😘
مرغ من ۲ کیلویی بود و من این غذا رو به همراه پلو زعفرونی و سالاد و دسر و مخلفات برای ۴ نفر خودمونی درست کردم و کاملا اندازه بود🙂