🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اگه حنا رو گراما بدی کمی روی گاز که به رنگ قهوه ای مثل خاک بشه رنگ نمیده ولی نسوزه ها
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چندوقت ب چندوقت بزارم عزیزم؟موهای من خیلی خشکه و زود زودم موخوره میگیره.با حنادرست میشه؟
ن حنا ک بدتر خشک میکنه گلم
من موهام چربه هفته ای ی بار میزارم ۴ قاشق حنارو تفت میدم بعد با ی لیوان اب ولرم قاطی میکنم ی تخم مرغ هم میزنم توش
ولی برای موخوره عالیه
این پیجارو فالوکن شاید ب ج سوالت برسی
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بعد از حرارت دادن حنا اون رو تو یه ظرف بریز تا هر وقت خواستی ازش استفاده کنی ... ۱ ساعت قبل از حموم رفتن یه ظرف کوچیک بردار نسبت به حجم موهات ، بلندی یا کوتاهیش حنا بریز فکر کنم ۲ قاشق خوب باشه .. بعد کمی آب جوش بریز روش تا حالت خمیری پیدا کنه نه خیلی سفت بشه نه خیلی آبکی کمی که خنک شد . بعد موهات رو شونه کن و قشنگ مثل رنگ بزن به موهات بیشتر که کف سرت بذاری بهتره .. ۱ ساعت بمونه رو موهات بعد تو حموم قشنگ بشور
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..