2777
2789
عنوان

خرید ماشین

152 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیز 

من تصمیم گرفتم ی ماشین بخریم پولم زیاد نداریم در حد ۹۰ تا ۱۰۰ تومن ی پراید اینم بگم از ماشین هیچی سر در نمیارم (فنیو سلامتش)

حالا به نظر کاردان ها الان بخریم قبل عید یا بزارم بعد عید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بزاری گرونتر میشه مطمئنا...زنگ بزن به این کارنامه میان همه چی ماشینو چک میکنن

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه

توو ایران امروز بخری از فردا بهتره... 

زیاد تعلیق شدم خواهشا وقتی کم میاری توو بحث مث عقده ای ها ریپ نزن و خودتو ب مظلوم نمایی نزن آدم حالش ب هم میخوره از این رفتار بچه گانه

بخر هی داره میره بالا من الان دو الی سه هفته ای میشع ماشین خریدم امروز نگا کردم ۸۰ میلیون رفته بود روش

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بخر هی داره میره بالا من الان دو الی سه هفته ای میشع ماشین خریدم امروز نگا کردم ۸۰ میلیون رفته بود ر ...

همون دیگه همه میگن ماه پیش میخریدی خوب بود الان نخریدی شب عید قیمت ها رو همه الکی بالا میدن بزار بعد عید بخر