elenamaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3469 عنوان بخیههه 43 بازدید | 3 پست بچه ها من دوروزه بخیمو کشیدم از شهرستان اومدم خونه میبینم یه گره کوچولو به اندازه یه نقطه مونده زنگ زدم دکتر میگه دوهفته دیگ بیا خب این گوشت روشو میگیره که بخیه پلکمه حالا شوهرم میگه خودم میکشم میترسم گوشتم روشو بگیره خب باز دکتره بخاد در بیاره خیلی درد ناکه که حالا دوستم میگ شاید جذبیه ینی چب جذبی 1400/11/29 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 نه جذبی که نیست ، اگه جذبی بود دکتر اون یه تیکه رو هم نمیکشید میذاشت جذب بشه نده شوهرت ، چشم خطرناکه، خدای ناکرده وسیله استریل نباشه چشمت عفونت میکنه ، برو درمانگاه یا بیمارستان سریع برات میکشن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
elenamaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3469 نه جذبی که نیست ، اگه جذبی بود دکتر اون یه تیکه رو هم نمیکشید میذاشتی جذب بشه نده شوهرت ، چش ... نمیدونم قبول میکنن ک بکشن چون زیباییه و مال یه دکتر دیگست
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 نمیدونم قبول میکنن ک بکشن چون زیباییه و مال یه دکتر دیگست حالا برو ، احتمال زیاد میکشن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞