2821
2789

میدی نی نی یار حذف تاپیک میپاکه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلد نیستم تاپیک بعدی بزنم شما بعدش برام انجام میدی؟

بله؟

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همینجا میپرسم

چیو متوجه نشدم

اینکه کسی توبه کنه یه جا نوشته خدا توبشو قبول میکنه عین کسی که تازه متولد شده ولی یه جا نوشته یه چیزی برنمیگرده به طرف کم میشه انگار بعدیه جا نوشته توبه آبروتم حفظ میشه یه جا نوشته بودتونهج البلاغه نوشته کسی که گناه کرده آبروشو نبرشاید توبه کرده باشه خب توبه که آبرو رو حفظ میکنه

اینکه کسی توبه کنه یه جا نوشته خدا توبشو قبول میکنه عین کسی که تازه متولد شده ولی یه جا نوشته یه چیز ...

چراانقدر پیچیدش میکنی هرگناهی قابل بخششه به شرطی که واقعا پشیمون باشی

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
اینکه کسی توبه کنه یه جا نوشته خدا توبشو قبول میکنه عین کسی که تازه متولد شده ولی یه جا نوشته یه چیز ...

توبه ختی واسه قتل غیرعمد وزنا هم هست فقط اگه گناه جنبه حق الناس داره باید طرف رو راضی کنی که ببخشه تا خدا هم ببخشدش

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..

عزیزم اگه توبه با تمام وجود و از ته قلبت باشه و طوری پشیمون بشی که دیگه هرگز اون کارو انجام ندی و مدام از خدا طلب آمرزش و بخشش کنی خداوند شمارو میبخشه و تا زمانی که دیگه مرتکب نشی پاک هستی ولی اگه خدایی نکرده باز یه زمانی برگردی به اون گناه. خدا دوباره پرونده قدیمیتو بازش میکنه

آبروم چی باید با نگرانی زندگی کنم چیزی بوده که الان ازدستم خارجه ونمیدونم خدا حفظشکرده؟

مطمئن باش اگه توبه کنی حفظ میکنه حتی بهش شک نکن اونوقت میبینی راه زندگیت چطورهموارمیشه من ازاینجور حرفا زیاد خوشم نمیاد ولی چون خودم شرایط مشابه و تجربه کردم

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792