2777
2789
عنوان

توروخدا کمک دارم سکته میکنم از ترس

645 بازدید | 45 پست

بین ساعت7 تا8 بود یه بار بیدار شدم در حد کوتاه که چشام باز بشه بعدش که خوابم برد خواب دیدم داخل حیاط بودم یه ابر بزرگ که رنگشم یه خورده تیره بود اومد بالای سرم مثه مکش من برد داخل خودش هنوز تو راه رفتن بودم و از خواب پریدم خیلی ترسیدم الانم دارم گریه میکنم و میترسم تعبیرش مرگ نباشه تورخدا چیکار کنم باطل شه خیلی میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون میده برای فیلمای اکشن 

چه صحنه ای 😍😄

نه نگران نباش

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

سلام همیشه خوابت رو تعبیر به خیر و خوشی کن ابر رنگی بزرگ رو ورود به اتفاقات و مرحله جدید و خوب زندگیت بدون.

و اگر بازهم خیلی نگرانی ، صدقه بذار کنار  

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

نه عزیزم.بعید میدونم مرگ باشه

من اصلا به خواب اعتقاد ندارم

مگه رویای صادقه باشه که اونم الکی نیست واسه آوم نماز خون.کسی که نمازشو بخونه دم سحر بخوابه و خوابش کلا فرق داره با خواب معمولی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

تعبیرش مردن نیس ولی صدقه هم بده 

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..

ما فامیلمون خواب دید یکی که مثل فرشته ها بود اومد پیشش گفت فلان سال و  تاریخ میمیری میبرمت پیش خدا.این فامیل ما هم همش گریه و زاری ک من میمیرم.۵ سال از اون تاریخ گذشت هیچ خبری هم نشد.خوابو که نمیشه بهش استناد کرد عزیز اصلا کی گفته خواب شما تعبیرش یعنی این:/

ما فامیلمون خواب دید یکی که مثل فرشته ها بود اومد پیشش گفت فلان سال و  تاریخ میمیری میبرمت پیش ...

داخل گوگل گفته بود تعبیرای مختلف یکیشم مرگ بود گفته بود اگه ببره طبقه اول اسمون مرگه نمیدونم کجا بود 

ابر گفت مرگ هستم  همین الان صدقه بده خیلی میترسین یه خروس قربونی کنین

ن ابر چیزی نگفت فقط یه ابر بزرگ ترسناک بود چچن نفرم پیشم بود که اومد بالا سرم ابر اونا گفتن اومده برا تو 

این از نشونه های بختکه که به علت استرسی ک احتمالا داشتی دیدی.چیزی نیست

اره بختکم دارم کلا از لحظه که میخوابم یکی همش اذیتم میکنه و خیلی خواب وحشتناک می بینم

2790
2778
2791
2779
2792