بین ساعت7 تا8 بود یه بار بیدار شدم در حد کوتاه که چشام باز بشه بعدش که خوابم برد خواب دیدم داخل حیاط بودم یه ابر بزرگ که رنگشم یه خورده تیره بود اومد بالای سرم مثه مکش من برد داخل خودش هنوز تو راه رفتن بودم و از خواب پریدم خیلی ترسیدم الانم دارم گریه میکنم و میترسم تعبیرش مرگ نباشه تورخدا چیکار کنم باطل شه خیلی میترسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
سلام همیشه خوابت رو تعبیر به خیر و خوشی کن ابر رنگی بزرگ رو ورود به اتفاقات و مرحله جدید و خوب زندگیت بدون.
و اگر بازهم خیلی نگرانی ، صدقه بذار کنار
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
ما فامیلمون خواب دید یکی که مثل فرشته ها بود اومد پیشش گفت فلان سال و تاریخ میمیری میبرمت پیش خدا.این فامیل ما هم همش گریه و زاری ک من میمیرم.۵ سال از اون تاریخ گذشت هیچ خبری هم نشد.خوابو که نمیشه بهش استناد کرد عزیز اصلا کی گفته خواب شما تعبیرش یعنی این:/