2777
2789

بچه ام ۲۰ روزشه    دکتر اطفال  گفت کمکی هم بده وزنش بره بالا شیرم  زیاد نیس  حالا میترسم  عادت کنه  رنظرتون با قطره چکان بدم عادت میکنه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عادتم بکنه مگه چی میشه ینی حاظری بچت گشنگی بکشه وزن ایده الشو بدست نیاره فقط چون عادت میکنه 🙄

دوست دارم شیر خوومو بخوره شیر مادر فوق العاده  خوبه برای بچه 

دوست دارم شیر خوومو بخوره شیر مادر فوق العاده  خوبه برای بچه

ولی اگه دکتر گفته پس براش خوبه چی میشه مگه.....

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
شیرخشک مادر راحتتره  

بله راحت تره ولی  من دلم مبخواد شبرخودمو بدم حیلی ناراحتم ک بهش شیر خشک بخوام بدم واقعا