فاطمه2771 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 359 عنوان ی سوال ؟؟ 92 بازدید | 10 پست داداشم میخواد بره سپاه فقط به زندگی خودش نگاه میکنن که چجوری میگرده و اینجورچیزا یا به ما هم نگاه میکنن .اخه من قصد داشتم برم ترکیه برای چند روز بنظرتون من برم چیزی نمیشه 😪 1400/11/29 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 الان بگیم نرو،نمیری؟! ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 یابگیم برومیری؟! ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11964 برو ترکیه نگاه کنن مگه چیه فوقش قبولش نمیکنن میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 😅😅چی بگم والا 🤣 ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
فاطمه2771 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 359 برو ترکیه نگاه کنن مگه چیه فوقش قبولش نمیکنن 😔😔اصن اعصابم خورده یدونه خواهر دارم بزرگتر از منه بعد میگه باید حواستون باشه چجوری میگردید یسری پوتین بلند خرید داداشم خودش اونجوری نیس که بگه مذهبی بگردید گف اگه قبول نشم تخسیر اونه😐😐 اینم شانس ماعه
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11964 😔😔اصن اعصابم خورده یدونه خواهر دارم بزرگتر از منه بعد میگه باید حواستون باشه چجوری میگردید یسری پو ... به درک که قبول نشه والا مگه میشه خودتونو به خاطر بقیه محدود کنید. میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️