2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دکتر میرم فایده نداره علت بالا رفتنشو پیدا نمیکنم

خب ممکنه به خاطر یه بیماری ای بالا باشه 

مثلا من یه دفعه یه فاکتوریم بالا بود و رفتم تو اینترنتم خوندم دیدم اوه نوشته ممکنه سرطان باشه البته من نمیترسما حالا سرطانه هم در کنارش بود بعد رفتم پیش دکتر ریه ام و ازمایشم رو نشون دادم گفت با توجه به الرژی ای که تو داری نسبت به ادمای عادی طبیعی هست که این عدد بالا باشه و اصنم خطرناک نیست 

خب ممکنه به خاطر یه بیماری ای بالا باشه  مثلا من یه دفعه یه فاکتوریم بالا بود و رفتم تو اینترن ...

بعضیاشون میگن التهاب تیرویید .ی سریا میگن تیروییدتت خوبه.یکی میگه روماتولوژی .یکی میگه نیاز ب روناتولوژی نیس

بعضیاشون میگن التهاب تیرویید .ی سریا میگن تیروییدتت خوبه.یکی میگه روماتولوژی .یکی میگه نیاز ب روناتو ...

به نظرم اگه مشکلی واست ایجاد نکرده زیاد وسواس نشون نده اعصاب خودت خراب میشه 

اگرم میتونی برو یه مرکز خوب یا یه دکتر فوق العاده پیدا کن که دیگه حرف اول و اخرو بزنه 

مثلا یه مرکزی مثل بیمارستان امام خمینی یا اینکه بری مطب دکترای خوبش 

اتفاقا دکتر من استاد بیمارستان امام هست البته نمیدونم تهرانی یا نه 

اره تهرانم .اسم دکترت چی بود وتخصصش چی بود

فاطمه اصفهانیان

فوق تخصص غدد هست 

دکتر عالی ای هست و خیلی هم پیگیر هست مثلا اگه ببینه نیاز هست پیش متخصص دیگه ای بری حتما پیگیری میکنه 

یا مثلا اگه ببینه بیماری دیگه ای داری و روند درمانت اونطور که دلش میخواست نیست میگه دکترت رو عوض کن 

خودمو خانوادم بیست سال بیشتره میریم پیشش 

فقط اینکه مطبش پاسداران هست نمیدونم تو امام بشه پیداش کرد راحت یا نه تو بیمارستان پارسیان هم هست اگه غرب تهران باشی 

اخرین بار هم از یکی از اشناها شنیدم که مثکه دیگه بیمار جدید تو مطب نمیپذیره البته منشیش یه ذره ادایی هست و اولش همیشه چنان محکم میگه نه و نمیشه بعد که یه ذره التماسش کنی سریع قبول میکنه ولی واقعا ارزششو داره