2777
2789
عنوان

یه رمان خوندم

1243 بازدید | 26 پست

اسمش پرستار من بود بنظرم خیلی جالب اومد مثل بقیه رمان ها تو خوش خرمی نبود 

آخرش خوب تموم شد

شما رمانشو خوندین؟ 

اگر خوندین مثل این میتونین بهم پیشنهاد بدین؟؟؟ 

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جزو اون رمان اولایی بود ک خوندم 

مثلش یعنی رمان قشنگ یا یعنی دختره خدمتکار باشه؟

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
اره جزو اون رمان اولایی بود ک خوندم  مثلش یعنی رمان قشنگ یا یعنی دختره خدمتکار باشه؟

مثل این جنجالی باشه مثلا دیدین این معتاد بود و سرش چقدر رمان جالب شده بود

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

رمان سفر به دیار عشق رو بخون تا بفهمی خوش و خرمی نداشتن چیه هزاااار برابر دختره بیشتر از اون دختر که تو پرستار من هست سختی میکشه ولی آخرش خوب تموم میشه اینم بگم طولانیه

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
رمان سفر به دیار عشق رو بخون تا بفهمی خوش و خرمی نداشتن چیه هزاااار برابر دختره بیشتر از اون دختر که ...

هروقت درجگر خاریست رو خوندی بیا از سختیای ترنم بگو:/

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
بخونش قشنگه   رمانای قشنگ ترم هست مثه بانوی قصه ٫ گناهکار٫ اسطوره ٫ شاه شطرنج ٫ حصار تنهایی من ...

گناهکار و اسطوره خیلی تعریفشونو شنیدم آخرشون خوشه؟ 

هروقت درجگر خاریست رو خوندی بیا از سختیای ترنم بگو:/

نمیخوام دیگه جوری باشه طی سختیای رمان دهن من صاف شه😂😂😂