2789
بهم برسی🙂😂🙈 من یه بار پسر عمم خونمون بود میخوندم یهو حس کردم یه صدای پسرونه با من همخونی کرد بعد ...

شوهر من میگه اکوی حموم صداتو جذاب ترم میکنه هاااا...خخخ  

خدایا تو زندگیمون همین یدونه صدارو داریم این دلخوشی و کنسرت هارو آزمون نگیر  

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر من میگه اکوی حموم صداتو جذاب ترم میکنه هاااا...خخخ     خدایا تو زندگیمون همین یدونه ...

من آهنگ I Well Always Love You.رو میخونم یعنی میشم آریانا گرانده برو بگوشش میبینی چه جور آهنگیة😐😂

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻
من آهنگ I Well Always Love You.رو میخونم یعنی میشم آریانا گرانده برو بگوشش میبینی چه جور آهنگیة😐😂

خخخ

گوش ندادم

اما تو دانشگاه زبان انگلیسی تدریس میکنم

تنها اهنگ خارجی ای که دوست دارم اهنگ تایتانیک

با وجود فوق لیسانس تو  رشته زبان و آیلتس ۷ من عاشق اهنگای شکیلا و گوگوش هستم....اصلا موسیقی خارجی تو مودم نیست.بجز فرانسوی که دوست دارم

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
خخخ گوش ندادم اما تو دانشگاه زبان انگلیسی تدریس میکنم تنها اهنگ خارجی ای که دوست دارم اهنگ تایتان ...

اینو بگدش خوشت میاد😐😂

وای من میخوام معلم زبان انگلیسی بشم 

میشه درخواست دوستی بدی کارت دارم

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻
اینو بگدش خوشت میاد😐😂 وای من میخوام معلم زبان انگلیسی بشم  میشه درخواست دوستی بدی کارت دارم

دعوتت کردم خواهر

احمد وند ۵ اسفند

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*