2777
2789
عنوان

نامزدش 😑😑😑😒😒😒

540 بازدید | 19 پست

راستش همه ی همکلاسیای قدیم برای خودشون نامزد کردن و در شرف ازدواج . و همکلاسیای جدیدم که همه شون نامزد دارن . راستش فقط از همسن وسالام فقط خودمو یه تعداد انگشت شماری رو میبینم که اونام در شرف نامزدی و ازدواج هستن یعنی کاملا سینگل نیستن . راستش میبینمشون دستشون تو دست همه میخندن 🥲 خیلی خوشحال میشم میدونم مشکلات هست ولی واقعا خوشبختن . راستش فرق من با دخترای هم نسلم این بود که من سرزبون دار نیستم خیلی آدم ساده ایم 🥲🥺 و هیچوقت از بچگی دوست نداشتم تنها بمونم درحالیکه بقیه بختشون باز شد و فقط من موندم . نمیدونم فقط خودمم که دارم تنهایی ادامه میدم یعنی واقعا گاهی میپرسم که حتی یکنفر انسانم در این کره ی خاکی 🤌یک نفر فقط نمیتونست با من باشه ؟ من داف نیستم عمل نکردم ، اندامم برجسته نیست ؛ اکثر پسرا هم هستن  آدم چادری دوست دارن که من اون آدم نیستم یعنی ذاتا اون شکلی نیستم فقط گاهی میپوشم . البته هیچکسی به من پیشنهادی نداده که بگه چجوری باش ولی خودم میدونم . من یه آدم معمولی ام که هیچ جایی نمیره و تو شهر غریبه💔🥀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو هم بوقتش ازدواج میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اعتماد به نفستو ببر بالاتر

تو که سنی نداری.هنوز وقت واسه ازدواج هست

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

بگی زیر 18 سالمه من میدونم و تو😉

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

واقعا یه پسر ارزش اینو داره؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

خب عزیزم باید بری تو اجتماع تا بقیه ببینن تو رو 

مردم که علم غیب ندارن 

خودم هم اینجوری بودم ی مدت که روابط اجتماعیم‌ زیاد شد تعداد پیشنهاد ها هم واقعا زیاد شد 

بعد یکی رو انتخاب میکنی آشنا میشین 

دوست میشی 

حالا اگر دلت خواست میتونی به ازدواج باهاش هم فکر کنی 

من به ازدواج فکر نمیکنم واسه همین دوستی رو ترجیح میدم 😚

ببین عشقم خوده ازدواج هزار دردسر داره من دوستام واسه طرف میمردن الان انقدر بی احساسن ب من میگن ازدواج نکن خوب نیس فلان...

چند سالته

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
خب عزیزم باید بری تو اجتماع تا بقیه ببینن تو رو  مردم که علم غیب ندارن  خودم هم اینجوری ...

کجا برم؟ ما هیچوقت عروسی دعوت نمیشیم دعوتم بشیم موقعی که شهر خودمونیم همون روز میفهمیم لباسم نمیخرم با مانتو میرم 😑 اینجام واقعا ساعت کاری خانواده جوری نیست که بیرون بریم . تنهام که اصلا

خب اگه اون فقط یه پسره خب چرا فقط من ندارم ؟ این مثل یه چیزیه تو دلم میمونه 

صبر کنی باید عجله چرا؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗