2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا هوای شرجی چه ربطی به میل آدمی داره 

میگن هوا شرجی باشه شهوت بیشتر میشهه

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

بعضیا گفتن سمت غرب و توی کرد ها این رسم وجود داره🙄🙄🙄🙄🙄🙄

منی کرد کردستانم وقتی از مادرم پرسیدم گفت اینا رو تو از کجا میاری اصلا ندیدم این مورد رو 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بعضیا گفتن سمت غرب و توی کرد ها این رسم وجود داره🙄🙄🙄🙄🙄🙄 منی کرد کردستانم وقتی از مادرم پرسیدم ...

بله کوردها داشتن این رسم رو الان رو دیگه نمیدونم اولین باررکه در موردش خوندم اگر اشتباه نکنم اسم کتاب گل صحرا بود یه کتاب درباره ی یه سوپر مدل سیاه پوست بود که ختنه میشه تو بچگی وداستان زندگیش رو بعد دردها وعذابهای زیادی که به خاطر ختنه کشیده بود مینویسه 

بعضیا گفتن سمت غرب و توی کرد ها این رسم وجود داره🙄🙄🙄🙄🙄🙄 منی کرد کردستانم وقتی از مادرم پرسیدم ...

اسم کتاب گل صحرا داستان زندگی واریس دیری یه مدل سیاه پوست که انگار فیلمی هم از رو کتاب ساخته شده 

بله کوردها داشتن این رسم رو الان رو دیگه نمیدونم اولین باررکه در موردش خوندم اگر اشتباه نکنم اسم کتا ...

من کتابی نخوندم ولی خودم کوردم و هیچ وقت این رو نشنیده بودم مگه اینکه توی چند صد سال پیش باشه که الان اصلا فراموش شده ولی بعضی ها گفتن الان هست آدم تا خودش یه جا زندگی نکنه نمیشه که از روی کتاب بگه اینجوریه 

کتاب هم میگید در مورد یه سوپر مدل سیاه پوست بوده نه کردها

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من کتابی نخوندم ولی خودم کوردم و هیچ وقت این رو نشنیده بودم مگه اینکه توی چند صد سال پیش باشه که الا ...

بله عرض کردم که کتاب در مورد یه سیاه پوست هست نه یه کورد یه سرچ ساده کنید بزنید گل صحرا میاره کتاب رو خیلی سال پیش یه تیکه از داستان تو مجله ای چاپ شد اون وقتها اینترنت نبود با کلی بدبختی کتاب رو پیدا کردم خیلی دردناکه داستان مخصوصا اونجا که لحظه های ختنه گفته میشه دوما چون خودم با کوردها مستقیما برخورد دارم میدونم همچین رسمی داشتن حالا شاید به قول شما چند دهه قبل تر  حتی بعضی مناطق جنوب وجنوب شرق کشورمون هم 

خب شاید مناطق زندگیتون یا فرهنگ مردمی که باهاشون در تعامل هستید متفاوته 

مثلا من شنیدم علاوه بر کردستان در سیستان و بلوچستان هم ختنه دختران انجام میشه ولی خب ممکنه یه نفر سیستانی بیاد بگه که همچین چیزی نشنیدم 

بستگی به آداب و رسوم و اون منطقه و مردمش داره

بله عرض کردم که کتاب در مورد یه سیاه پوست هست نه یه کورد یه سرچ ساده کنید بزنید گل صحرا میاره کتاب ر ...

شاید کورد هایی که شما دیدید با منی که کوردم متفاوت هستن

خب شاید مناطق زندگیتون یا فرهنگ مردمی که باهاشون در تعامل هستید متفاوته  مثلا من شنیدم علاوه ب ...

آدم تا توی یه جا زندگی نکرده نمیتونه در مورد رسوماتش حرف بزنه من از مادر بزرگ 85 ساله هم چنین چیزی نشنیدم

شاید کورد هایی که شما دیدید با منی که کوردم متفاوت هستن

احتمالا کورد کردستان من منظورمه با اون منطقه سروکار دارم کورد جاهای دیگه رو نمیدونم  راستش یه بنده خدایی رو دیدم لک بودن نصف کلماتشون کوردی بود بار اول بود با همچین فردی برخورد داشتم رسم ورسوم اونجاها رو نمیدونم دیگه یا استاتر همین تاپیک گفتن کورد ارومیه هستن انگار 

احتمالا کورد کردستان من منظورمه با اون منطقه سروکار دارم کورد جاهای دیگه رو نمیدونم  راستش یه ب ...

منم کورد کردستانم 

درخواستتون رو قبول کردم