2777
2789
عنوان

سالهابعد...

162 بازدید | 13 پست

سالهابعد....

من درکنار(مردی)زندگی میکنم،مردی که اسمش درشناسنامه ام ثبت شده است.

مردی که شایدمن(زن)رویاهایش باشم،اما،اوهیچ وقت(مرد)رویاهای من نمیشه ،چون رویایی ترین کسی که میخواستم(تو)بودی.

سالهابعد...

بی هواوقتی یادت می ٱفتم فقط به این فکرمیکنم که خوشبختی یانه....

شایداسمت راگذاشتم روی (پسرم)

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایییش 

حالم بدشد مثل خیانته :/

خب غیر مستقیم بهش بگو دوسش داری تا شوهرت بشه نه اسم پسرت 😐😐😐

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

اوه بیبِ

ما هم از این حرفا زیاد زدیم

اینا احساساتِ فقط

تنها کسی که مردرویاهای آدم میشه همون شوهرِ ادمِ به شرط انتخاب درست

اگر ادم درست نباشه عشقتم که باشه،زندگی هیچ ارزشی نداره

سالهابعد...

من زنی ام که ازعذاب وجدان داره میمیره،زنی که به توفکرمیکنه ولی کناریه (مرد)دیگه اس ،زنی که به عاشقانه های یک مردپاسخ میگه ولی نه ازته دل

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

نکن شوهرت گناه داره😑😐

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
سالهابعد... من زنی ام که ازعذاب وجدان داره میمیره،زنی که به توفکرمیکنه ولی کناریه (مرد)دیگه اس ،زنی ...

تو رو خدا ازدواج نکن:/

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
متنفرم از این کار اشم دختر و پسرت رو اسم عشقت بزاری چرتههه

دلنوشته اس من غلط بکنم این زن باشم

این چرت وپرتا چیه😑😐

بقیشونذارم؟؟؟