2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما تمام زندگیتو اینجا تعریف کرده بودی؟ 

نه بابا من اصلا از زندگیم تعریف نمی کنم فقط موقعی هایی که خیلیی دیگه ناراحتم میام تاپیک میزنم از خانواده وگرنه درباره خانواده چیزی نمیگم.

توی یکی از تاپیک هایی که زده بودم از ناراحتی ، من خاک بر سر عکس یکی از اجزای صورتم گذاشتم ، از شانس طلاییم زد و طرف شناساییم کرد قشنگ اطلاعات کامل داد از من😵‍💫 

منم گفتم به درک کاربریم حیفه نگهش داشتم😐🤣

نه بابا من اصلا از زندگیم تعریف نمی کنم فقط موقعی هایی که خیلیی دیگه ناراحتم میام تاپیک میزنم از خان ...

ای وای خوب شد گفتی، از این به بعد خیلی باید حواسم باشه گول شیطونو نخورم عکس بفرستم😂

ولی من جات بودم کاربریمو میترکوندم و الفرار😂😂ـخیلی بدم میاد تو برنامه ای عضو  بشم و یه اشنا باشه 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
ای وای خوب شد گفتی، از این به بعد خیلی باید حواسم باشه گول شیطونو نخورم عکس بفرستم😂 ولی من جات بود ...

ولش کن فقط همین یک شماره رو دارم🙁💔

خب حالا تاپیکام بخونه که چی🥲🤣

ولی شانس منه بدبخته هااا ، من اصلا عکس نمیذاشتم🤕

از بین ۱ میلیون کاربر ، یکی آشنا در اومد😭

بعد بدتر از همه من گیج خنگ خدا ، اسم کاربری نگاه نکردم از بس استرسی شدم اون کاربریم میدونه  ، ولی من کاربریش نمی دونم😂💔

نه بابا من اصلا از زندگیم تعریف نمی کنم فقط موقعی هایی که خیلیی دیگه ناراحتم میام تاپیک میزنم از خان ...

چه شانسی داشتی 🙈🙈🤭🤭

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

اره واقعا ، وقتی به این فکر میکنم که باید فامیلامون ببینم استرسی میشم ، چون نمی دونم کدومشون من شناس ...

ایکاش انکار میکردی 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

من هیچی نگفتم بهش😆

نمی‌دونم چی بگم 😁🤭🤭

ولی مراقب باش از این به بعد 

نمی‌دونم چی بگم 😁🤭🤭 ولی مراقب باش از این به بعد 

اره هستم 🙁

اون به خاطر شانس نداشتم بود😑

وگرنه من اصلا تاپیک درباره خانوادم ک عکس و اینا نمی‌ذارم.

توی اون تاپیک هم کاربرا اصرار کردن بذارم