دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن! #احمقهارو_معروف_نکنیم فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!! ? are we too young for this آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
برو تایپیک بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن با کالری شماری میتونی وزنتو افزایش بدی من تازه شرو کردم و ...
بدن روزانه به چند کالری نیاز داره ؟
به ازای هر یه کیلو وزن ۲۰ کیلو کالری نیازه
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
قرص اصلا نخور من خوردم انگار تو خماری بودم فقط هم شش روز مصرف کردم ولی تموم بدنم انگار کوفته شده بود سوزن سوزن میشد انداختم سطل آشغال تا دو هفته انگار از تریاک منو گرفتن خماری کشیدم ولی خدا رو شکر نخوردم 60دونه بود👀
قرص اصلا نخور من خوردم انگار تو خماری بودم فقط هم شش روز مصرف کردم ولی تموم بدنم انگار کوفته شده بود ...
چی بود مگه
وای منم داشتم به همیک فکر میکزدم من تا قبل عید ۱۰ ۱۵ کیلو باید اضافه کنم 😑
منم میخام چاق شم
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
برو تایپیک بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن با کالری شماری میتونی وزنتو افزایش بدی من تازه شرو کردم و ...
تگش کن
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
من وزنمو زدم تو اپ مانکن گف ۱۶۰۰ کالری مصرف کنی وزنت ثابت میمونه هرچقدر بیشت ازین عدد مصرف کنی ...
چه چیزایی کالری بیشتری داره