2777
2789
عنوان

سه قلو😍😍😍🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 42 پست
خواهرام دو قلو هستن، واقعا آدم پدرش در میاد به نظرم اگه قراره باردار شدید یه قلو باردار شید و به همو ...

سختیش تا ۸سالگی ایناس 

بعدش کیف دنیا و میکنم😍🍫واییییی ی باره مادر چندتا نینی میشم 

ینی دیووووونشونم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سختیش تا ۸سالگی ایناس  بعدش کیف دنیا و میکنم😍🍫واییییی ی باره مادر چندتا نینی میشم  ینی ...

عزیزم😅😂

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
عزیزم😅😂

😂😂😂😂😂خیلی دیوونم بخدا 

دوست دارم فقط عشق کنم با بچه هام وایییی ننه اینا۱۸ساله شن من غشششش

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
من سختیشو ب جون میخرم فقط نی نی هام چند تا باشن  

عزیزم شما سالمین برای بارداری و...هیچ مشکلی ندارین؟

من که اگه میتونستم پشت سرهم میاوردم کم از چند قلویی نداره اون وقت😂

حیف نمیشه💔

دعام کن مشکلمون جدی نباشه❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم شما سالمین برای بارداری و...هیچ مشکلی تدارین؟ من که اگه میتونستم پشت سرهم میاوردم کم از چتد ق ...

انشاالله مشکلتون حل شه گلم 

اره اگه دیدم ناممکنه و واس نی نی هام ضرر داره پشت سرهم میارم😂😂😂

عزیزم من ۳قلو باردار شدم اونم به صورت طبیعی .دوتا پسر و یه دختر .بارداری ۳قلو و بیشتر یک بارداری پرخطر برا مادر و بچه ها هست من به تشخیص دکتر یکی از پسرها رو برام ریداکت کردن یعنی با تزریق دارو کشتن بماندقد هزینه کردم چقد سختی با بچه نارس چقد استرس کشیدم تا این دوتا۴سالشون شد.درظاهر خیلی خوبه لذت داره اما وقتی یارداربشی تازه میفهمی چقد ریسکش بالاس.دوست خودم دوقلو پسر داره و هردوسی پی هستن چون زود امدن دنیا الان که وارد۳سالگی شدن هنوز نمیتونن بشینن تو این۳سال ۱۵ سال پیر شده  نه اینکه بگم خدایی نکرده همه دوقلوها مشکل دارن اما خیلی پر ریسکه من عاشق ۳قلو بودم همیشه خوبشو میدیدم وقتی باردارشدم به تشخیص دکترو انتخاب خودم یکی حدف شد امابعدش فهمیدم دوقلوداشتن چقدر سخته  ۴ساله یک شب خواب راحت نداشتم تا نداشته باشی نمیفهمی چی میگم.هر کس رو نفرین کنم میگم برو خدا بهت دوقلو سالم بده

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

عزیزم من ۳قلو باردار شدم اونم به صورت طبیعی .دوتا پسر و یه دختر .بارداری ۳قلو و بیشتر یک بارداری پرخ ...

وای عزیزم طفلی اون پسره🥺🥺🥺🥺خدا کمکت کنه انشاالله 

ولی دیگ بزرگ شدن لذت ببر از زندگیت 😍😍🍫

😂😂😂😂😂خیلی دیوونم بخدا  دوست دارم فقط عشق کنم با بچه هام وایییی ننه اینا۱۸ساله شن من غشششش

تو رویا ها ت عشق کنی مگر من ۴ساله زندگی نکردم خودم  برا بچه هام هم هرچه تلاش میکنم باز نمیرسم به دوتاشون محبت کنم هر کس میبیندم میگه چقد شکسته شدی

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

تو رویا ها ت عشق کنی مگر من ۴ساله زندگی نکردم خودم  برا بچه هام هم هرچه تلاش میکنم باز نمیرسم ب ...

وای عزیزم مگ خونه دار نیستی ؟؟

بخدا با برنامه ریزی میشه به جفتشون رسید من ی خانم میشناسم سه قلو داره اون چند ماه اول مادرشوهرش یکیشو نگه داشت خودشم دوتا الآنم انقد خوبه با بچه هاش کیف میکنه 

همش بیرون میگردن همش باهاشون بازی می‌کنه سه سالشونه

😂😂😂😂😂خیلی دیوونم بخدا  دوست دارم فقط عشق کنم با بچه هام وایییی ننه اینا۱۸ساله شن من غشششش

خیلیییی سخته هاااا ولی بعدش که بزرگ بشن خیلی کیف میده😂😅

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
وای عزیزم مگ خونه دار نیستی ؟؟ بخدا با برنامه ریزی میشه به جفتشون رسید من ی خانم میشناسم سه قلو دار ...

انچه تو میبینی همه درباره ظاهر زندگی من میبینن اما من دارم باطنشو میگم.ماهم میریم میگردیم  خیلی شادیم و باهم بهمون خوش میگذره اما تا از شیر بگیری از پوشک بگیری و پستونک وابستگی به خانواده و... دیونه میشی .من با پوست و گوشت استخوانم لمس کردم اگر این چیزا رو به شما میگم از ناراحتیم نیست مخام شما و خیلیا دیگه دنبال دارو و... نرین اگر خواست خدابود بهتون بده خداروشکر کنید تمام تلاشتون روهم برا نگهداریشون بکنین

چندقلوها محبت کمتر ازمادر میبینن چون واقعا ادم نمیرسه بچه ها من همش دنبال اینن بغلشون کنم خودم دلم براشون میسوزه