2777
2789
عنوان

امیکرون گرفتم شیردهم چیکار کنم؟

157 بازدید | 33 پست

سلام خانوما بدن درد و سردرد و تب دارم 

دکتر نرفتم پسرم دوسالشه دخترم۱۸ روزه چیکار کنم نگران اونام

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

چرانمیری دکتر

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

شیر بدی بچه هم میگیره بچه من ۳ ماهس ۳ هفته پیش گرفت هنوزم خوب نشده سینش خرخر میکنه چرک کرده نفسش میگیره دارو هم تاثیر نداره خودشم من ۴ تا ماسک میزدم لباسمو عوض میکردم موقع شیر دادن دست هام رو ضد عفونی میکردم ولی بچم گرفت 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو قرنطینه کن برای شیر دهی مشکل نداره ولی با دوتا ماسک به بچه شیر بده و موقع شیردادن دستت رو بشور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از شیر نگرفت ها از نفسم گرفت موقع شیر دادن نزدیکش بودم گرفت ماسک و اینا هم تاثیر نداشت الکی خودمو با ۴ تا ماسک خفه میکردم 

شیر باید بده بچه توهمون خونست دیگ حالا چ بده چ نده  دکترم گفته شیرو باید داد

اره بده بچم از شیرم نگرفت که از نفسم گرفت 

نگران نباش موقع شیردادن ماسک بزن اگرم بگیرن تهش یه شب تبه و گرفتگی بینی

پسر منم دو ماهشه فقط یه شب تب کرد و الان یه کم بینیش گرفته

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
چرانمیری دکتر

همسرم میگه تو شیردهی چیزی نمیدن مایعات بخور دکترا شلوغه امیکرون هم نباشه میگیری

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شیر بدی بچه هم میگیره بچه من ۳ ماهس ۳ هفته پیش گرفت هنوزم خوب نشده سینش خرخر میکنه چرک کرده نفسش میگ ...

واقعا از شیر منتقل میشه بچه تو باز۳ماهشه دختر من نوزاده۱۸روزه هست

نگران نباش موقع شیردادن ماسک بزن اگرم بگیرن تهش یه شب تبه و گرفتگی بینی

خیلی نگرانشونم

واقعا از شیر منتقل میشه بچه تو باز۳ماهشه دختر من نوزاده۱۸روزه هست

از نفسش گرفته ن از شیرش

نرو دکتر فقط میتونی ازیترومایسین هر دوازده ساعت و استامینوف هر شیش ساعت بخوری

ابلیمو عسل

اویشن نعنا

عسل فراووشلغم بخور

خودت رو قرنطینه کن برای شیر دهی مشکل نداره ولی با دوتا ماسک به بچه شیر بده و موقع شیردادن دستت رو بش ...

از شیر منتقل نشه هم حتما من چند روزه گرفتم نفسم خورده بهشون