2777
2789
عنوان

درد ورنج

135 بازدید | 3 پست

🔹در روانشناسی مفهومی هست به نام «درد»...

هر کاری که می‌کنیم درد داره. نه‌تنها زندگیِ بدون درد نداریم، بلکه "درد" بخش ناخوشایند و اجتناب‌ناپذیر زندگی هست.

کسانی که از درد فرار می‌کنند، دچار رنج میشن. مثلا کسی که از درد سربازی فرار میکنه، یک عمر رنج نداشتن پایان خدمت رو تحمل میکنه.

کسی که درد پُخت و پز رو نمی‌کشه، رنج گرسنگی رو تحمل میکنه.

و کسی که درد خارج شدن از یک رابطه اشتباه یا ازدواج غلط رو نمی‌کشه، باید یک عمر رنج بودن در کنار یک انسان اشتباه رو بپذیره.

درد در اختیار انسان نیست، اما رنج، ناشی از انتخاب غلط انسانه. گاهی در زندگی لازمه درد بکشیم، تا رنج نکشیم. انتخاب باخودماست. 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

مغزم هنگ کرد😶🤷‍♀️😃

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مغزم هنگ کرد😶🤷‍♀️😃

ازدواج ورابطه غلط دست خودت نیست ولی موندن تواون رابطه دست خودته، خودت داری به خودت رنج میدی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️