تولد من بود بهم تبریک گفت منم بهش تبریک بگم یانه ؟
کدوم متن خوبه
صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است تولدت مبارک ❤🙂✌🏻
زیباترین گل ها را برای زیبایی زندگیت
و
کوتاهی عمرشان را برای غم هایت آرزومندم . . .
تولدت مبارک ❤🙂✌🏻
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو تولدتون مبارک امیدوارم همیشه پایدار و سلامت باشید🌹
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
من یه بار مریض بودم استادم پیام داد حالمو پرسید چند وقت بعد اون کلاسو تعطیل کرد سرماخورده بود من پیام دادم حالشو پرسیدم خیلی رسمی و با احترام ک سوتفاهم نشه
تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
ولی تو که دیر رسیدی گفتی تولدم بوده ویژه یادش نبوده از رو ادب گفتی تولدمه اونم گفته مبارکه تو دیگه د ...
سر کلاس زیاد شوخی میکنیم و ثمیمی هستیم