2821
2789

عزیزم یه سوال راجع به تلویزیون دارم بپرسم؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جان

جانت سلامت

گلم بعضی شبکه های تلویزیون ما امروز چند دقیقه صدا نداره، دوباره صداش میاد!

میخوام ببینم برای همه اینطوره یا فقط برای ماس؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گلم بعضی شبکه های تلویزیون ما امروز چند دقیقه صدا نداره، دوباره صداش میاد! میخوام ببینم برای همه ای ...

کدوم شبکه؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
کدوم شبکه؟

شبکه یک تا هشت قطع میشه صداش

شبکه یک تا هشت قطع میشه صداش

فیش پشت ماهواره درسته؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
فیش پشت ماهواره درسته؟

ماهواره نداریم، فیش آنتن درسته

فیش پشت ماهواره درسته؟

برای شما الان وصله صداش؟

برای شما الان وصله صداش؟

اره درسته 

اره درسته 

ممنون که جواب دادی عزیزم

پس الان دوباره تنظیمش میکنم ببینم درست میشه یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز