2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

72 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر خانما.. پای دخترم یه مدتی هست اینطوری شده .. دکتراطفالم بردیم گفتن پوستش نازک یا به چیزی آلرژی داره گفتن با وازلین چربش کنم ولی تاثیری نداشته.. شما تجربه ای نداشتین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میخوام عکس بفرستم میگه حجمش زیاد..پنج سالشه.. انگشتای پاش پوسته پوسته شده 

چند سالشه اگه راه میره شاید به فرش حساسیت داره

براش جوراب یا دمپایی بپوش 

حنا هم پوست رو سفت میکنه براش حنا بذار چند بار (دو سه بار) هفته یکبار براش شب حنا بذار صبح بشور خیلی تاثیر داره یکبار تاثیر زیادی نداره یا با فاصله تاثیر نداره 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
چند سالشه اگه راه میره شاید به فرش حساسیت داره براش جوراب یا دمپایی بپوش  حنا هم پوست رو سفت ...

دمپایی میپوشه توخونه ولی اصلا تاثیر نداشته.. پماد کلوبتازولم زدم اصلا هیچی ب هیچی... آزمایشم به تازگی دادیم مشکلی نداشت. الان چند ماه خوب نمیشه.عکسشو فرستادم عزیزم

دمپایی میپوشه توخونه ولی اصلا تاثیر نداشته.. پماد کلوبتازولم زدم اصلا هیچی ب هیچی... آزمایشم به تازگ ...

دیدم عزیزم حنا رو هم امتحان کن ببین چطوره 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
عزیزم رنگ حنا رو چیکار کنم؟ مهد میره 

باشه خب عزیزم رنگش باشه چی میشه جوراب بپوش براش به الودگی و گرد و خاک شاید حساسیت داره چند بار با فاصله کم حنا بذار پوست رو سفت میکنه 

باشه خب عزیزم رنگش باشه چی میشه جوراب بپوش براش به الودگی و گرد و خاک شاید حساسیت داره چند بار با فا ...

از این جهت میگم تو مهد وسط بازی جوراب اینا دربیارن.. بچه های دیگه براشون تازگی داشته باشه مسخره کنن.. ممنون از راهنماییت عزیزم

از این جهت میگم تو مهد وسط بازی جوراب اینا دربیارن.. بچه های دیگه براشون تازگی داشته باشه مسخره کنن. ...

متوجه هستم عزیزم خب برای مربیش توضیح بده که در مورد حنا یه کوچولو برای بچه‌ها توضیح بده که اشنا بشن براشونوتازگی نداسته باشه 

مثلا بگه بچه ها نگاه کنید لی چه رنگ خوشگلی به پاش زده چه بوی خوبی داره چقدر من دوسش دارم تا بچه هم معذب نشه