2777
2789
آره میتونی کنکور تجربی بدی اما کارت خیلی سخت میشه چون باید توی یسالی که پشت کنکور هستی درسایی که توی سه سال به افرادی که رشته تجربی تدریس شده رو بخونی مثل درس زیست شناسی و...

سعی کن بری رشته تجربی اما اگر چاره ای نیست و مجبوری که رشته ریاضی رو اتتخاب کنی نگران نباش، توی دانشگاه ما یکی با رشته ریاضی اومده بود و بسیار موفق بود اما خیلی خیلی هم تلاش میکرد.

Born to die

یه نصیحتی بهت بکنم،موقع انتخاب رشته خیلی خیلی خیلی دقت کن و همه جوانب مخصوصا علاقه خودت،ظرفیت های شغلی رشته ‌ای که انتخاب میکنی و ...درنظر بگیر.من خودم با انتخاب رشته اشتباه کلا تا این راه فرسوده شدم.

Born to die

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اولویت اولمو  تو سایت همگام ریاضی فیزیک زدم  

میدونی اگه معدلت کم بشه مثلا در حد نوزده ممکنه نتونی رشته مورد علاقتو قبول شی تو دانشگاه اگ تاثیر معدل قطعی شه؟مثلا دبیری و کامپیوتر ک هیچی مدیریت و حسابداری شابد بشه شاید نشه 

در ضمن کنکور قرار نیس حذف شه قراره بمونه ولی فقط اختصاصیا باشه که یعنی عمومیای ننجات دهنده هم ندارین دیگ و اینک باید دوبار در سال کنکور بدی 

حالا هنوزم امیدواری طرح جدید تصویب شه؟

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
یه نصیحتی بهت بکنم،موقع انتخاب رشته خیلی خیلی خیلی دقت کن و همه جوانب مخصوصا علاقه خودت،ظرفیت های شغ ...

میتونید بگید الان چی میخونید؟🥺💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
الان رشته زیست‌شناسی میخونم(علوم پایه).اما ترم آخرم و دارم برای ارشد وزارت بهداشت شرکت میکنم.

موفق باشی😍🤍

میدونی اگه معدلت کم بشه مثلا در حد نوزده ممکنه نتونی رشته مورد علاقتو قبول شی تو دانشگاه اگ تاثیر مع ...

آدم درس بخونه تلاش کنه به همجا میرسه 

من خیلی ریاضی دوس دارم  و از خدا  دریایی عمومی عربی اینا حذف بشع

آدم درس بخونه تلاش کنه به همجا میرسه  من خیلی ریاضی دوس دارم  و از خدا  دریایی عمومی ...

حالا بری دهم یازدهم نظرت عوض میشه 

عمومیا رو هرچقدر سخت بدن هرچقدر بلد نباشی تو میتونی پنجاه درصد بزنی 

اختصاصیا رو یکم سخت کنن حتی درسی که عاشقشی رو میبینی بیست درصد بیشتر نزدی 

میگم که الان نهمی هنو نمیدونی این تا ثیر معدل چقدر بده

در ضمن امکان تقلب توی امتحان حتی اگ نهایی باشه خیلی خیلی بیشتر از کنکوره پس ممکنه یکی بدون تلاش به جایی برسه که تو کلی براش تلاش کردی

ومن درسم خوبه  ریاضیم همیشه ۲۰ بوده   علومم  ۱۸  ۱۹ معدلمم  کم نمیشه  ...

دبیرستان خیلی با راهنمایی  فرق داره نگفتم درست بده هر ادمی ممکنه تو امتحان بی دقتی کنه الان من هرچقدرم بگم قانع نمیشی خودت باید بری ببینی