2777
2789
عنوان

بازی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 31372 بازدید | 57 پست
همون دکتر بازی و اینا دختر من که نمیدونه فکر میکنه داره آمپول میزنه اون ولی من که میفهمم داره چه غلط ...

باهاش محکم برخورد کن ضمننا به همسرت بگوبه خواهرش تذکر بده  تنهاشون نذار.نهایت قطع رابطه کن والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون فقط کنجکاوه عزیزم اگه شوهرت باخواهرش راحته بهتره باهاش حرف بزنه اونم با دخترش با زبان خوش حرف بز ...

میدونم براش کتاب خریدم باهاش صحبت کردم ولی باز میبینم که فایده نداره

می‌ترسی بزنیش؟ وای اگ من بفهمم یکی ب دخترم دست زده از موهاش آویزونش میکنم بچه هر کی هم میخاد باشه

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
می‌ترسی بزنیش؟ وای اگ من بفهمم یکی ب دخترم دست زده از موهاش آویزونش میکنم بچه هر کی هم میخاد باشه

عزیزم اون بچه فقط هشت سالشه و چیزی نمیفهمه باید با مادر بچه برخورد جدی کرد که چرا ماهواره یا هرچیزی رو در اختیار بچه میزارن که بچه تا این حد کنجکاو بشه

با بچتون صحبت کنین و جاهای خصوصی بدنش رو بهش معرفی کنید و بگید دست زدن ممنوعه و فقط مادر و گاهی دکتر زیر نظر شما میتونه ببینه. وکسی دیگه اگر دست بزنه باید همون لحظه سریع به شما بگه. بلند و رسا بگه که دارن بهش دست میزنن. بگو این بازی نیست راز هم نیست.