سحر_گلی مدیر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 عنوان تروخداااایکی بیاد بم بگه شیفتینگووو😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست بچه ها رفتم خوندم درموردش چیزای زیادی فهمیدمولی اگه بریم شیفتینگ کنیم چجوری برگردیممن میخام برم دختر رییسی شم ببینم تو این مملکت چ میکنن🤣 کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم. 1400/11/28 | 18:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125976 😁 😁😘 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جیگر699 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 9541 حالا واقعا میشه؟اگه بشه خیلی باحاله از علاقه مندانش میشم خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
جیگر699 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 9541 من تو گوگل خوندم بايد رو يه كاغذ بنويسي اون چيزايي كه ميخواي بعد واسه برگشتم بايد يه كلمه رمز مانند ... این کارارو کردی باید بخوابی یا چی🤯🤷♂️ خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 حالا واقعا میشه؟ اگه بشه خیلی باحاله از علاقه مندانش میشم آره واقعیه ولی باید قبلش مطمئن بشم خطری نداره کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 این کارارو کردی باید بخوابی یا چی🤯🤷♂️ باید قبلش مدیتیشن کنی بعد بشماری از یک و وسطای شمارشت کلمات انگیزشی بگی مثل شیفتینگ خیلی اسونه همینجوری بشمری تا خوابت ببره کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
جیگر699 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 9541 باید قبلش مدیتیشن کنی بعد بشماری از یک و وسطای شمارشت کلمات انگیزشی بگی مثل شیفتینگ خیلی اسونه همینج ... ترسناک شدخواب به خواب نرم؟؟؟؟؟؟ خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
سحر_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2588 ترسناک شد خواب به خواب نرم؟؟؟؟؟؟ ن بابا😂😂ولی منم ازاین میترسم😑 کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13813 این کارارو کردی باید بخوابی یا چی🤯🤷♂️ من تاحالا انجام ندادم ولي فكر كنم بايد قدرت تمركز بالا باشه تا با فكر بهش خوابت ببره بري تو دنيايه تخيلت عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
جیگر699 عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 9541 من تاحالا انجام ندادم ولي فكر كنم بايد قدرت تمركز بالا باشه تا با فكر بهش خوابت ببره بري تو دنيايه ت ... اووووووو....انقدر دغدغه و فکرو خیال ریخته فکرنکنم من یکی به نتیجه برسم....ولی جالبه حتما امتحانش میکنم یه روز...مرسی گل🌺 خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁