2777
2789
عنوان

گربه دارا

77 بازدید | 13 پست

دکتر برای گربه ام شربت داده 

نمیخوره می ریزم رو غذاشم نمیخوره چ کنم 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بگیرش تو بغلت دهنش رو باز کن بریز توش 

من هربار نمیخوره اینکار میکنم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بگیرش تو بغلت دهنش رو باز کن بریز توش  من هربار نمیخوره اینکار میکنم

خیلی میرع تو لک😢 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میرع تو لک😢 

خب باید بخوره😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خب باید بخوره😐💔

ای باو 😅😢

چه لوسه 😄

خیلی لوسه😅

تشویقی استفاده کن تتزه زود هم یاد میگیره

با سنبل الطیب قاطی کردم اما لب نزد

چندتا راه داره.

البته گربه ی من چون از زمانی که به دنیا آمد بزرگش کردم و خودمم بچه بودم دیگه کاملا تعلیم دیده هست متوجه میشه بهش بگم بخور میخوره. اما درکل

اگر میدونی گربه ات از مالش کدام قسمت بدنش خوشش میاد مثلا شکمش یا کمرش یا سرش اون کارا بکن و بعدش ارام ارام بهش بده.

اگر دیدی جواب نداد یک غذایی مخصوص گربه ها که بوی به شدت تندی داره ولی گربه ها عاشق بوی این غذا هستند‌ این دارو را همراه با غذایی که گفتم بهش بده متوجه نمیشه.

متاسفانه اسم غذا را نمیدونم به دام پزشکی بگید احتمالا میدونه

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
با سنبل الطیب قاطی کردم اما لب نزد

نهه‍ههه براش تشویقی را دربیار نشونش بده یکم بازی کن چطور هر بار بهش میفهمونی؟ روشت ممکنه فرق داشته باشه من اینجوری بهش میفهمونم که تشویقی بهت میدم بعد دارو را جدا بخوره اخرش تشویقی و بده یکم بازیش بده

چندتا راه داره. البته گربه ی من چون از زمانی که به دنیا آمد بزرگش کردم و خودمم بچه بودم دیگه کام ...

مرسی از راهنمایی 🙏🌸🌸

نهه‍ههه براش تشویقی را دربیار نشونش بده یکم بازی کن چطور هر بار بهش میفهمونی؟ روشت ممکنه فرق داشته ب ...

ااصلا این چیزا رو متوجه نیست😂😂 آخه عاشق سنبله منم گفتم شاید به هوای اون بخوره  دیگه تهش مجبور شدم زوری بدم بهش💔