2777
2789
عنوان

#بیشرف_نباشیم

181 بازدید | 13 پست

ی تایپک زده شد الان درباره این ک ی خانومی داشته میرفته خونش ک یه اقایی اندام خصوصیشو نشون میداده 

یاد ی خاطره ای افتادم 

راهنمایی ک بودم خونمون توی یه شهرک بود ک سرویس ما یه مینی بوس بود 

این اگه یه چهار راه میومد پایین منو میتونست سر کوچکمون  پیاده کنه فوقش پنج دقیقه راهش طولانی تر میشد ولی توی چهار راه منو پیاده میکرد چون راه خیلی خیلی طولانی بود مجبور میشدم از کوچه پس کوچه بندازم بیام خونمون جدا از این ک چقدر ترسناک بود برام گاهی اوقات توهم میزدم یکی دنبالمه بعد سریع میدوییدم سمت خونمون 

اتفاق ی باره اگه ی بار یکی میگرفت تو اون کوچه پس کوچه ها منو خفت میکرد تقصیر کی میشد واقعا؟ 

اینو نوشتم ک اگه ی اقایی داره میخونه فکر نکنه ادم بیشرفو بیناموس کسیه ک میاد دمو دستگاهشو نشون دختر مردم میده و بهش تجاوز میکنه

ادمایی ک ی چهار راه پایین نیومدن تا دختر مردم تنو بدنش نلرزه هم بیشرفه اگه تو همچین موقعیتایی بودین هوای اون زنو دخترو داشته باشین شاید یکی از اینا بعدا خواهرو مادرو همسر خودتون باشه

خدایا توبه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا تو دوره ی راهنمایی همچین صحنه ای دیدم. 

خیلیا دیدن... 

چقدر روحمون ازار دیده😔

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من به این نتیجه رسیدم که دنیا گرده 

یه روزی یه جایی به یه نحوی 

خدا جبرانش رو میکنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
من به این نتیجه رسیدم که دنیا گرده  یه روزی یه جایی به یه نحوی  خدا جبرانش رو میکنه  ...

والا نزدیک دوماه تنو بدنمو میلرزوند طرف میگفتم بیا منو ببر سر کوچمون میگفت یا همینجا یا دیگه نیا من ک حلالش نمیکنم دوماه با استرس رفتم اومدم🙄اگه ی بار خفتم میکردن کی میخواست جواب بده