2777
2789
عنوان

رگ ب رگ شدن کمر

2508 بازدید | 16 پست

دوستان کسی تجربه داره بگه چن روز طول میکشه تا خوب شه یا چیکار کردین خوب شده من سه روزه حتی عکس برداریم کردم میگن چیزی نیس همون رگ ب رگ شده لطفا اگ بلدین چیزی راهنمایی کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدم فایده نداشته🥺

عه .

همسر من اینجوری شده بود ی امپول زدن با ی قرص دادن یکی دو شبه خوب شد

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

روغن سیاهدانه اصل بگیر بده یکی واست کمرتو با روغن ماساژ بده حسابی بعدم گرررمش کن وگرم نگهش دار خوب میشی...من گردنم گرفته بود اینجوری عضله هاش باز شد

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

من،بعضی وقتاکمرم یجوری میگیره که نفسم بالا نمیاد،وکج راه میرم خیلی اذیت میشم یه پمادخارجی دارم ازاون میزنم وچسب کمرازداروخانه میگیرم هم میزنم وباآب ولرم دوش میگیرم وهمسرم ماساژمیده

چ پمادی میشه بگی اسمشو

این دوتاپمادومیزنم ورجای ک رگ ب رگ شده کیسه فریزمیزنم وباشال میبدم ومیخواب تاصبح خوب میشم این اصل هست برادرشوهرم ازعمان اورده ولی پماد ممکن دارخونه پیداکنی اصلشو