2777
2789

اون تاپیک ک دیشب نصف شب زده بودن که می‌گفت شوهرش مفقودالاثر شده از بعدازظهر تهش چیشد پیدا شد؟! من دیشب خوابم برد نتونستم تا تهش بخونم ،الانم نگاه کردم دیدم نوشته تعطیل شده ک آخه چرااا😑😭

خب؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پربازدید هاست دیگه. میگن دروغگو بوده 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

درسته همه دروغگو نیستن ولی در کل نه فقط اینجا دنیای مجازیو کلا خیلی جدی نگیر

میدونم ولی خب نصفه شب بود ی لحظه ترسیدم اتفاق بدی بود اگه واقعا اتفاق افتاده باشه

خب؟
از تو بعیده نخونی😂منم نخوندم 

😁😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

طرف بلاگر بود خیلیا گفتن واسه فالوور این کارو کرده خودشم انکار میکرد

صبحش گفت شوعرم اومده ولی هیچی نمیگه اینم قهر کرده بود رفته بود خونه باباش 🤔

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗