2777
2789

من یع قاب سفارش دادم از دیجی کالا بعد خودم نبودم ادرس خونه پارتنرم دادم بره بگیره.من اومدم رفتم بگیرم جلو خونمون یه پارک هس اونجا برم ازش بگیرم از شانس گندم بین این همه جا دخترعمم باشوهرش اومدن اونجا قدم بزنن 😑😑😑من اص ندیدمشون نیم ساعت بعد رفتم خونه اونا خونمون بودن:////////

نمیدونم کی رفتن بابام همیشه از این حرفا که مادر خوبه نعمته و..... میزنه مث اینکه اینا گفتن من پایین با کی بودم عجیب بود بابام ایندفعه راجب اینکه باید حواست باشه برای انتخاب دوست حد مرزو اینچیرا میگف😐😐💔مامانم میدونه بهش گفتم گفت ...... اومده گفت):

امروز ناهار دوبارع اینجان بدجور دلم دعوا میخاد😐اخه به توچه اص چرا میگه؟!

امروز ری اکشن نشون ندم؟یا بهش بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم چی میگی

دختر عمه اشو شوهرش اینو با دوسپسرش دیدن

به باباش گفتن باباشم گفته آدم باید حواسش باشه حدو مرزشو با دوستاش بدونه و اینچیزا

حالا امروز باز قراره دختر عمه اش بیاد خونشون اسی میگه جرشون بدم‌یا بزنم ب بیخیالی

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
نه دیگه الان تا یه ماه از این حرفا که باید تو انتخاب دوست نمیدونم دقت کردو اینچیزا میشنوم💔💔💔

🤣🤣🤣وای باباها عشقن

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱