2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین؟

83 بازدید | 14 پست

سلام 

دفترچه آزمون استخدامی اومده و رشته منم صنایع غذایی هست ولی نه شهر خودم نه کل استانمون (استان آذربایجان غربی) رشتمو نمیخوان یعنی پذیرش نداره 

استان آذربایجان شرقی پذیرش داره اونم یه نفر فقط

که نزدیکترین شهری که همین یه نفر رو بر میداره با شهر ما یک و نیم ساعت فاصله داره 

به نظرتون اصن شرکت کنم یا نه ؟😢😢😢

شرکت کننده های بومی تو الویت هستن

بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوش‌تر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.

اره خدا رو چ دیدی البته افراد بومی اولیتن چن امتیاز بیشتر میگیرن بخاطر بومی بودن اما اگه تو امتحان کتبی رو نمرهات عالی باشه میتونی جبران کنی اون چن امتیاز رو ...خاهر من اینطور بود اونم بومی نبود اما زیاد درس خوند نمرش بالا شد

لایک نکن شعور داشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا الان دغدغه ی منه رشته ی منو فقط ی ارگان میخواد اونم شهرهای دیگه است میترسم بخونم فرضا قبول هم بشم  ولی به خاطر بومی نبودن رد بشم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اره خدا رو چ دیدی البته افراد بومی اولیتن چن امتیاز بیشتر میگیرن بخاطر بومی بودن اما اگه تو امتحان ک ...

شهرشم دوره ده سال فک نکنم بتونم بمونم حالا اگه یه درصد بگیم که قبول شدم 

دقیقا الان دغدغه ی منه رشته ی منو فقط ی ارگان میخواد اونم شهرهای دیگه است میترسم بخونم فرضا قبول هم ...

آخ نگوووو دلم شکستتت 

حتی اگه امتیاز هم بالاتر بود بازم بومیا تو اولیتن؟

بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوش‌تر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.
آخ نگوووو دلم شکستتت  حتی اگه امتیاز هم بالاتر بود بازم بومیا تو اولیتن؟

نه دیگه اگر کتبی و مصاحبه ات بالاتر باشه تو قبول میشی 

ولی درکل  کار سخت تره مراکز استان هارو انتخاب کن امتیاز بومی نداره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نه دیگه اگر کتبی و مصاحبه ات بالاتر باشه تو قبول میشی  ولی درکل  کار سخت تره مراکز استان ...

مرکز استان نیست اما یه شهر دیگه س و از قضا فقط ینفر هم برمیداره

مرکز استان نیست اما یه شهر دیگه س و از قضا فقط ینفر هم برمیداره

دیگه چاره ای نیس جز اینکه کتیبمونو بالا ببریم