2777
2789
عنوان

چیکارکنم براش؟

214 بازدید | 11 پست

برا یه نفرکه سرماخورده و مشکوک به اومیکرونه چه غذا یا خوراکی ای خوبه؟

نمی بینی به ایران باز هم طاغوت برگردد / تجاوزکار می بایست با تابوت برگردد 🇮🇷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سوپ‌ماهیچه بزار یا قیمه شوربا...آب میوه، ویتامین سی،دمنوش آویشن و زنجبیل و چای کوهی و دارچین وم کن ل ...

آب چه میوه ای؟

کپسول آزیترومایسین و شربت دیفن هیدرامین کامپاند و استامینوفن داروشه ، کنار اینا دکتر قرص ویتامین سی و مولتی ویتامین خوبه بخوره که بدنش تقویت شه

غذا هم ، غذاهای مقوی خوبه کته و کباب تابه ای ، جیگر ، مرغ و ماهی و سوپ مقوی هستن

اب میوه هم اب هویج و اب سیب خوبه ، من همسرم امیکرون گرفته بود اب پرتقال اذیت می کرد گلوشه ، امروزم من ازش گرفتم و مریض شدم ، با اینکه تو ی اتاق قرنطینه بود و من زمین و زمان رو با وایتکس و الکل تمیز می کردم و در و پنجره باز میذاشتم بازم گرفتم  

کپسول آزیترومایسین و شربت دیفن هیدرامین کامپاند و استامینوفن داروشه ، کنار اینا دکتر قرص ویتامین سی ...

👍👍ممنون

اب میوه هم اب هویج و اب سیب خوبه ، من همسرم امیکرون گرفته بود اب پرتقال اذیت می کرد گلوشه ، امروزم م ...

ان شاا...خوب شید