2777
2789
عنوان

خبر بارداری

106 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من هفته ۹ بارداریم

رفتم سونو قلب جنین تشکیل شده بود

ولی گفتن که دور‌جنین خون هست(هماتوم) دارم

حالا چند نفر ازم پرسیدن بارداری؟میترسم بگم باردارم فردا بچم خدایی نکرده سقط بشه همسرمم میگه ب همه بگیم دیگه

نمیدونم چیکار کنم

میترسم فردا بگن خدایی نکرده بچه سقط کرده🥺۱۵ اسفند نوبت سونو دارم من میگم تا اون موقع صبر کنیم همسرم میگه ن الان دیگه همه شک کردن بهتره ک بگیم

وایستا بعد ان تی بگو

البته من خودم تا جواب ازمایشم مثبت شد گفتم به همه😂😂😂 من ای وی اف کرده بودم مادرشوهرم اینا میدونستن ازمایش دارم منتظر جواب بودن دیگه کم کم همه فهمیدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وایستا بعد ان تی بگو البته من خودم تا جواب ازمایشم مثبت شد گفتم به همه😂😂😂 من ای وی اف کرده بودم ...

من خانواده خودم و همسرم میدونن😁اطرافیان انگاری ب بقیع گفتن ک باردارم حالا نمیدونم چیکار کنم هی میپرسن بارداری یا نه☹️

من خانواده خودم و همسرم میدونن😁اطرافیان انگاری ب بقیع گفتن ک باردارم حالا نمیدونم چیکار کنم هی میپر ...

اگه میپرسن خب بگو نی نی تو بسپار بخدا اونی که داده خودش مواظبشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍