امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
ان شاءالله دوست داشته باشه خیلی زیاد امیدوارم یه روزی آرزوی الانتو زندگی کنی قصدت ازدواجه؟ ب ...
در حال حاضر که الان آرزومه حتی به عنوان دوس پسرم کنارم باشه ( چون من تاحالا دوس پسر نداشتم و خوشم نمیاد 😂 )
ولی اگر بیاد بگیرتم چرا ک نه 😂
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صلوات فرستادم بهم برسین و زندگی همه چی تمومی داشته باشید چیزی شد حتما تگم کن اسممو یادت باشه😆
مرسی قربونت بشم 💜