2821
2789
عنوان

لعنت بهت :/

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 79 پست
ایشاالله ببینتت و توجه ش جلب بشه با اعتماد به نفس باش ولی نه طوری که مغروری بعد دیگه اگه آدم جنگیه ج ...

واقعااااا 

آخه من خیلی پر انرژی ام و خوش خنده 

راهو اشتباه رفتم !؟ 😂😂😂😂

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
آره یه عمره درکل فکرنکن چون عاشقشی باید از هرچی اون خوشش میاد خوشت بیاد یا کپی عه اون بشی

درسته 🙂👌🏻

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعااااا  آخه من خیلی پر انرژی ام و خوش خنده  راهو اشتباه رفتم !؟ 😂😂😂😂

پوووووف

دخترجان ، غرور بوقتش و به جا خوبه

ینی نمیشه هم شاد بود هم عزت نفس و غرور داشت؟

شاد باش ولی سبک و جلف و همیشه دردسترس نه

آخه خودش خیلی خاکی و مهربونه  یه دوراهی دیگه برام باز کردیاا 😂😂

😂😂

میگم خیلی ضایع جلب توجه نکن 

پسرا رو من‌میشناسم داداش بزرگتر و کوچیکتر دارم هر چی نخوایشون بیشتر میخوانت 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
😂😂 میگم خیلی ضایع جلب توجه نکن  پسرا رو من‌میشناسم داداش بزرگتر و کوچیکتر دارم هر چی نخوایش ...

نمیتونم نخوامش 

آخه ندیدیش خیلی خوبهههه 

واقعااااا  آخه من خیلی پر انرژی ام و خوش خنده  راهو اشتباه رفتم !؟ 😂😂😂😂

😂😂نه بابا اینی که من گفتم فرق میکنه کلا منظورم ارتباط گرفتن با پسرا بود نه یه طوری باشی که فکر کنه با پسرا مشکل داری و بگرخه نه یه جوری باشی که فکر کنه به همه پا میدی و خیلی با پسرا راحتی 

باهاش مهربون باش سوال میپرسه تک کلمه ای جوابشو نده لبخند بزن ولی ترجیحا خیلی گشاد نباشه:)😂😂 وقتی نگات میکنه تو با نگاه مهربونه و لبخند جوابشو بده خوب بازی میکنه تشویقش کن بهش بگو کارش درسته مثل یه دوست معمولی 

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
😂😂نه بابا اینی که من گفتم فرق میکنه کلا منظورم ارتباط گرفتن با پسرا بود نه یه طوری باشی که فکر کنه ...

داشتم تصور می کردم 

چه قشنگ :))))))))) 

قلبم اکلیلی شد 🥲

داشتم تصور می کردم  چه قشنگ :)))))))))  قلبم اکلیلی شد 🥲

اره منم داشتم مینوشتم تو زمین تنیس شما رو تصور کردم😂😂

😂 درکت میکنم خیلی حس بدیه  منم هر شب عکساشو میبینم بوسش،میکنم

آخییییی :(

منم این حسرتوداشتم انقدنگفتم تامتاهل شدم واون احساسوحسرت وتوخودم کشتمش

وای چقد بد 

اسی منم به یکی علاقه داشتم از وقتی 9 سالم بود الان 15 سالمه تا همین 7 یا 8 ماه پیش دوسش داشتم الان فهمیدم چه خری بودم ولی خب تو 21 سالته سنت از من بیشتره انتخابتو کردی

اسی منم به یکی علاقه داشتم از وقتی 9 سالم بود الان 15 سالمه تا همین 7 یا 8 ماه پیش دوسش داشتم الان ف ...

کاش منم زودتر بفهمم چه خریم 

یا اینکه جدی جدی بهش برسم 😂😂