2777
2789
عنوان

لعنت بهت :/

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 79 پست
مثلا به یکی از دوستات بگو طوری بهش بگه که انگار از دهنش پریده و بگو نگه عاشقشی مثلا بگه خوشت ازش اوم ...

می ترسم بگم خودشون تیغ بزنن 

کل دخترای محل روش کراشن :/

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مجازی چکش نکن ، سر خودتو گرم کن با کارای دیگه

مجازی نیست ، توی واقعیته 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
می ترسم بگم خودشون تیغ بزنن  کل دخترای محل روش کراشن :/

نه تو بگو اگه اونم کراش باشه میاد میگه 

منم برات دعا میکنم اونم یه حس دوبرابری به تو داشته باشه بهم برسید:))

ناامید نشو به قول ما کیپاپرا فایتینگ(موفق باشی)💞💞💞

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
خب اکانتشو نداری ؟ تو اینستا پیجشو چک نمیکنی ؟ 

توی اینستا چکش می کنم ، ولی آخه من به خاطر اون حتی رفتم درسی ک بتونم به اون برسم و خوندم 

میره تنیس 

منم رفتم تنیس تا بتونم ببینمش 

بلند بلند با دوستام حرف میزنم بلکم بشنوه حرفامو 😂🥲

نه تو بگو اگه اونم کراش باشه میاد میگه  منم برات دعا میکنم اونم یه حس دوبرابری به تو داشته باش ...

مرسی 💜

نه ، نمیتونم  جرئتشو ندارم

چندسالتونه؟

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
توی اینستا چکش می کنم ، ولی آخه من به خاطر اون حتی رفتم درسی ک بتونم به اون برسم و خوندم  میره ...

ان شاءاللههه به حق همین برکت به هم برسید به خدا نرسید خیلی ناراحت میشم هرچی شد منو تگ کن

راستی چند سالته؟

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
چندسالتونه؟

من 21سالمه 

اون 27 سالشه 

ان شاءاللههه به حق همین برکت به هم برسید به خدا نرسید خیلی ناراحت میشم هرچی شد منو تگ کن راستی چند ...

آخی چقدر مهربونی 💗

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
ان شاءاللههه به حق همین برکت به هم برسید به خدا نرسید خیلی ناراحت میشم هرچی شد منو تگ کن راستی چند ...

مرسی 😂💜

من 21 سالمه اون 27