2821
2789
عنوان

لطفا بیایین

93 بازدید | 10 پست

سلام میخواستم یه موضوعی رو بگم میخوام بهم بگین چه برداشتی میکنین.

همسر من یه شریکی داره که با یه خانمی در ارتباطه و یک گوشی مخفی همراه خودش داره من چند بار اتفاقی اون گوشی رو دست همسرم دیدم و هربار همسرم بهم گفته که داشته فیلم یا عکس نگاه میکرده .چندروز پیش که رفته بودم مغازه دوباره اون گوشی رو اونجا دیدم خواستم بازش کنم دیدم قفله هرچی به همسرم گفتم رمزشو بده گفت که اطلاعی نداره خلاصه با اصرار من گوشی رو از دستم گرفت و زد شکوند .بهش گفتم چرا اینکارو کردی واسه چی نخواستی باز کنی برگشت بهم گفت چون اون گوشی ربطی به ما نداره شریک من شاید نخواد بدونه چی تو گوشیش هستش چرا باید باز میکردیم منم گفتم تو بااین حرکتت شکمو بیشتر کردی .

بنظرتون همسرم راست میگه یا دروغ ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگ گوشی مال شریکشه ب چ جراتی زد شکوند؟ گوشی برا خودشه نمیخواسته باز کنی قفلشو زد شکوندش

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
عزیزم شوهر خودته خودت بهتر میدونی .

خسته شدم از اینهمه شک 

هربار بهش میگم کلی قسم میخوره که اصلا تواین کارها نیست ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیگیره

خسته شدم از اینهمه شک  هربار بهش میگم کلی قسم میخوره که اصلا تواین کارها نیست ولی نمیدونم چرا ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی بنظرت اگ کسی تو نخ این کاراباشه میاد میگه من ازینکارا میکنم؟ مسلما نمیگه . ولی واقعا سوال شد برام وقتی گوشی شریکشه چراباید بزنه گوشی مردمو بشکنه؟

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792