2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 112 پست
برات دعا میکنم انشالله مشکلت حل بشه توام یکم محکم باش نترس میدونم توی سن تو یه ترسهای خیلی بیخودی ه ...

خدا کنه درست بشه مرسی از راهنماییت..

آبجی دارم دیونه میشم دیشب این موقع بچم بغلم بود 😭😭😭😭وای خدایا نرسیده بهش باز دور شدم ازش 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت میدونی چه غلطی کرده؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عمرا از پس بچه بربیاد  و راحت ازش میگذره_قانونی هم باشه بچه تا۷سالگی پیش مادرشه _تو مهریتو بچسب ...

میگه بازپرس میاد ببینه کی صلاحیت نگه داری بچه داره به همون میده 😭من صلاحیت ندارم مامانم مستاجر از بابام جدا شده داداشم خرج خونه میده 😭😭😭

کدوم چ غلطی؟

همین گندی که زده دختره نادون 

الان نخوندم چی شدی بهترین کار اینه فردا زنگ بزنی ۱۲۳ مشاوره بگیری 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کادو خرید پیام داد منم قبول کردم ب هوای اینکه ب شوهرم بگم من خراب نیستم داداشت پیام داده و اینا  ...

🥴🥴🥴چرا قبول کردی؟ همون لحظه به شوهرت نشون میدادی یا بلاکش میکردی. وای دختر چی بگم بهت. خیلی ساده ای. مگه خیانت چیز ساده ایه. ادم نباید هیچچچچ شکی تو دل همسرش به وجود بیاره چون اعتمادی که حتی به شوخی خراب بشه دیگه قابل ترمیم نیست.  خیلی ساده ای خیلیییی 

آینده حتما" زیباست.🥰
یکی توضیح بده چیشده چرا نصف نصف میگین😒😩

دوستش گفته یه چالش بیا با هم اجرا کنیم 

بعد به برادرشوهره استاتر پیام میدن و همسرش شک میکنه که خیانت در میونه  

دوستش گفته یه چالش بیا با هم اجرا کنیم  بعد به برادرشوهره استاتر پیام میدن و همسرش شک میکنه که ...

ای وای☹️چه چالش مزخرفی 🥺ان شا الله  مشکلش حل بشه.  

ممنون که گفتی،🥰😘

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗