2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بدشانسم‌.بخدا شوهرم. و خیلی دوست قصد من خیانت به اون نبوده اونم با کسی ک سرش ب تنش نمی ارزه😭😭 ...

من تازه رفتم تاپیکت بخونم. چی شد تو این یه ماه. قبلی رو خوندم چالش بود و به برادرشوهرت پیام دادی و بعد به شوهرت ثابت شد چالش بوده و بعد خواست امتحانت کنه و ... دیگه بقیه اش رو نتونستم بخونم ترکید. یه خلاصه میگی؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
ماری حواستو جمع کن اون شوهر برای تو دیگه شوهری نخواهد بود وقتی دوباره برگردی اون خونه رو برات میکنه ...

اره همه اینا رو می‌دونم.ولی حاضر بودم بخاطر زندگی بچم خوشبختی خودم رو فدا کنم.اخه چجوری تحمل کنم پیشم نباشه 😭بچم هرشب بغلم میخوابید 

اره فقد مهریه رو میخواد ببخشم.بهم گفت نه مهر رو ببخش بچه رو بگیر مامان من پیره نمیتونه نگهش داره.

پس بهترین موقعیته ک روی مهریه ناز کنی و بگی فقط مهریمو میخام و بچه مال خودت __نوبت تویه ک بتازونی یکم🙄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
من تازه رفتم تاپیکت بخونم. چی شد تو این یه ماه. قبلی رو خوندم چالش بود و به برادرشوهرت پیام دادی و ب ...

هیچی امتحانم کرد فک کرد بهش دروغ میگم و باز هم ولم کرد 

پس بهترین موقعیته ک روی مهریه ناز کنی و بگی فقط مهریمو میخام و بچه مال خودت __نوبت تویه ک بتازونی یک ...

اره باید همین کار رو بکنم.ولی می‌دونم دیونه اس همه چی رو فدای هم می‌کنه یهو بچم رو نمیده

اره گلم راست میگی باشه 😔من خیلی التماسش میکنم باور کنه اونم یکم دور برمیداره

برات دعا میکنم انشالله مشکلت حل بشه

توام یکم محکم باش نترس میدونم توی سن تو یه ترسهای خیلی بیخودی هس که وقتی به سن ما برسی خندت میگیره به اون ترسها که چه الکی میترسیدم 

برو خونه مادرت یکم بهش فرصت بده،خودم مادرم میدونم دوری از بچه یه ساعتم سخته اما خودتو زیاد وابسته بچه نشون نده در ظاهر که این نشه وسیله عذاب دادن تو

گفت طلاق نترس وای همین امروز طلاقم میده تموم میشه نه

بعد انشالله درست میشه 

گول یه نارفیق رو خورده با این چالش های نکبت 

راسی برادر شوهرم چ حرفا ک نگفته ب شوهرم 😭بهش گفتم بابا بخدا دروغ میگه من نکردم من نگفتم 😭حتی امروز خودش زنگ زده بود با شوهرم داشتن بحث میکرده بهش میگفت تو گفتی زن من این کار رو کرده گفت نه من نگفتم 

اره باید همین کار رو بکنم.ولی می‌دونم دیونه اس همه چی رو فدای هم می‌کنه یهو بچم رو نمیده

عمرا از پس بچه بربیاد  و راحت ازش میگذره_قانونی هم باشه بچه تا۷سالگی پیش مادرشه _تو مهریتو بچسب فعلا 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀