سلام دوستای گلم ببخشید من تازگی گوشی ایفون سیزده خریدم خیلی پشیمونم بلد نیستن باش کار کنم الان با گوشی داداشم اومدم نی نی سایت ..خاستم پس بدم میگن ضرر میکنی خیلی پشیمونم کمکم کنید
میتونی تو دیوار با یه گوشی سامسونگ خوب معاوضه کنی اگه خواستی
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اون بالاييم اپ استور كه ازش برنامه دانلود ميكني ، ب جاي همون گوگل پلي يا بازار توي اندروييد.
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….