2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 131 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@m4mmm     عزیزم سلام قبلا یه سری چیزاا بهم گفته بودی میشه الانم بهم بگی به نظرت من کی ...

سنت ۲۵ ایناس؟ تا ۲ سال دیگه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نه عزیزم ۲۲ ام هنووز🥲 ۲۵ نیستم الان چی حدس میزنی؟

گفم ۲۵ و ایناس یعنی حدودش اولش ۲۳ اومد توی ذهنم ولی نگفتم بعد اومدم پستتو دیدم خودم تعجب کردم. تا ۲ سال دیگه نوز زوده واست ۲ سالم زوده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
گفم ۲۵ و ایناس یعنی حدودش اولش ۲۳ اومد توی ذهنم ولی نگفتم بعد اومدم پستتو دیدم خودم تعجب کردم. تا ۲ ...

یعنی کمتر از دوسال دیگه هیچی نمیشه؟ نه؟🙂

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
یعنی کمتر از دوسال دیگه هیچی نمیشه؟ نه؟🙂

چرا باهاش رابطه داری تا دوسال دیگه

چرا باهاش رابطه داری تا دوسال دیگه

همونی که مشخصاتسو بهم گفته بودین؟

پس چرا الان اصلاا پیام نمیده حرفی نمیزنه؟؟؟؟

الان نردیک به دوسه ماهه دیگه حتی پیامم نمیدیم به همدیگه💔🙂

چرا اینجوری شد یهوو

همونی که مشخصاتسو بهم گفته بودین؟ پس چرا الان اصلاا پیام نمیده حرفی نمیزنه؟؟؟؟ الان نردیک به دوسه ...

نه اونو نمیگم ادم ازدواجتو میگم ادم خوبیع خیلی بهتر از قبلی الانم فک کنم بشناسیش

نه اونو نمیگم ادم ازدواجتو میگم ادم خوبیع خیلی بهتر از قبلی الانم فک کنم بشناسیش

مشخصاتشو میگی عزیزم؟؟

چ شکلیههه

چ تیپیه

قد و هیکلش

چهره ش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز