2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیارو دیدم یا سبز شده یا قهوه ای بد 

قشنگ نیست به نظرم که همیشه باشه من دوست ندارم خودت بکشی بهتره هر موقع بخوای میکشی نخوای هم نمیکشی این که همیشه باشه حس میکنم یه جوریه

بن مژه هم خوبه

بعدا خسته بشی ازش سخته ریمو کردنش

خوب فکر کن اول

بعد پیش کسی برو که کاراشو دیده باشی 

طرف مواد چرت و پرت زنه پشت چشت 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
بعضیارو دیدم یا سبز شده یا قهوه ای بد   قشنگ نیست به نظرم که همیشه باشه من دوست ندارم خود ...

اگه سبز نشه که اشکال ندارد همیشه باشه آخه خط چشم خیلی سخته کشیدنش ولی بهم میاد حوصله ندارم همش بکشم 

اره منم میترسم سبز شه ولی حال ندارم همش خط چشم بکشم 

خب همش نکش 

وقتی زیاد بکشی کم کم حالت چش خودت برات یجوری میشه 

چون همش خط چشم داشتی و ی وقتی نکشی حس خوبی نداری 

من خودمم ی مدت همش میکشیدم بعد کم کم دیگه حوصله چشای خودمو تداشتم چون اون جوری خیلی قشنگ تر بود 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
خب همش نکش  وقتی زیاد بکشی کم کم حالت چش خودت برات یجوری میشه  چون همش خط چشم داشتی و ی ...

دلم میخاد تغییر کنم یکم حالم خوب شه هروقت بخودم میرسم حالم بهتر میشه بنظرت بین رنگ کردن موهام و خط چشم کدوم بهتره

موهامو آخه میخام کراتین کنم میگن بعدش رنگ نکنین اگه بخام باید الان رنگ کنم