2777
2789
عنوان

آبروم رفت

703 بازدید | 47 پست

تعمیرکار اومد روشویی وصل کنه تو حموم 

یدونه شورت بود خونی پشتش واسه من اصلا یادم نیست کی چجوری افتاده اونجا دید تعمیر کاره😥

آشنا هم هست😭قبلا همکار مامانم بود

آبروم رفت دارم دق میکنم چجوری تو صورتش نگاه کنم من آخه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان دقیق نفهمیدم برای چی خجالت میکشی یه امر غیر ارادیه پریود شدن..... حالا شورتت یه چیزی آدم یه جوری میشه

. چاوجوانگم. سابقم.. طرفدار حقوق زنان... من عاشق زنانی هستم که بعد طوفان می‌درخشند 

اشکالی نداره عزیزم

کاریه که شده 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

چندوقت پیش کارت حافظه م سوخت بردم عوضش کنم طرف انداخت رو کامپیوتر گفت مشکل از گوشیته بعدش دیدم ب عنوان تاسف سرتکون داد و پوزخند زد گفتم خدایا چشه 

اومدم خونه دیدم تیزر یه فیلم اروتیک تو رمم که تو گالری نگاش میکنی خیال میکنی پو..رن

ب این میگن آبروریزی کاش واسه منم یه شورت خونی بود😿

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز