2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چکاپ چی؟

خب وقتی دکتر میری معمولا برا اینکه مشخص بشه چرا باردار نمیشی از تو و همسرت چکاپ میگیرن حالا نه فقط موردایی که مربوط به زنان و ارولوژیه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ای خدا اخه سقط داشتم قبلا

چن بار؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
خب وقتی دکتر میری معمولا برا اینکه مشخص بشه چرا باردار نمیشی از تو و همسرت چکاپ میگیرن حالا نه فقط م ...

ن عزیزم دکترم گفت نیازی نیس 

خیلی بهش اصرار کردم گوش نداد

۱ بار  یک پسر هم از همسر سابقم دارم

عه پس خوبه همسرت رفته ارولوژی؟

ن عزیزم دو دکتر رفتم اصرارشون کردم ک بفرستنمون ازمایش  گوش ندادن گفتن هنوز زوده

پس تو خیلی عجله داری😄

ای خواهر این دکترا هیجی سرشون نمیشه،من ۶تا سقط کردم آخر نفهمیدن مشکل کجاست.یه چمدون فقط آزمایش وچکاپ دارم همه سالم.شوهرمم مشکلی نداشت.سر هر بارداریمم کلی آزمایش میدادم وداروهای ضدسقط استفاده میکردم هیچی به هیچی نتیجه ای نداشت،همش ایست قلبی میکردن یه بچمم ۶ماهه دنیا اومد وفوت کرد.آخرین بارداریم خیلی ناامید بودم حتی آزمایش بارداری هم ندادم،فقط ۲تا بی بی چک زدم برخلاف دفعه های قبل که چندین بار فقط بتا میدادم،غربالگریها رو نرفتم حتی یکدونه آسپرینم نخوردم،البته آزمابشهای مربوط به قند و تیرویید اینارو میرفتم.در کل بارداریم ۴بار دکتر رفتم.شکر خدا بچم صحیح وسالم بدنیا اومد الان ۵ماهشه.

ای خواهر این دکترا هیجی سرشون نمیشه،من ۶تا سقط کردم آخر نفهمیدن مشکل کجاست.یه چمدون فقط آزمایش وچکاپ ...

اولش خیلی ناراحت شدم برات 

ولی اخرو ک خوندم از ته دل برات خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه