2777
2789
عنوان

زرنگی داداشم

262 بازدید | 12 پست

بابام وضع مال خوبی داره کلی زمین و خانه و مغازه داداشم جدیدا زرنگی میکنه هرچی بابام مسخره نمیدونم چطوری میزنه به اسم خودش ما سه تا بچه ایم یه دختر و دو پسر کوچیک اصلا تو باغ نیست هیچی به اسمش نیست هر مریضی و مشکلی دارن من میرم بخدا دوماه مامانم کمر عمل کرد رفتم بهش شبانه روز رسیدم انقدر سخت بود تک و تنها با یه بچه کلاس آنلاین که آخر سیاتیک خودم گرفت بعد الان شنیدم بابام یه زمین خریده دوباره زده به اسم داداشم الان دوتا زمین ۴ میلیارد یه مغازه ۵ میلیارد 

یه ماشین صفر زیر پاشه طبقه بالای مامانم تو واحد ۱۵۰ متری پیشینه خوب دل منم میگیره از این همه فرق آخه مگه من بچه هاشون نیستم نگید مال خودش یا به مال پدرت چشم نداشته باش دلم گرفته داداشم قشنگ داره همه رو بالا می کشه اوایل خیلی دوستش داشتم ولی الان که دستش برام رو شده میگم آدم به کی دیگه دل برنده ساده خودم هستم

ادم واقعا دلش میگیره

حتی اگه چشم هم به مال پدر و مادرت نداشته باشی باز دلگیزه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خودتم باید زرنگی کنی

من شنیدم اگر خدایی نکرده پدر یا مادر فوت کنه یه بخشی از ارث میرسه به دولت

با همین بهونه میتونی یکم بگیری 

بجای اینکه دست اون برسه پسفردا بزارنشون خانه سالمندان خب برسه دست تو که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد خودتم براشون خرج میکنی و نگهداری میکنی دلسوزشونی

این فرق گذاشتن بین بچه ها خیلی بده و پدرو مادر باعث کینه بین فرزندان میشن 

اصلا چه دلیل داره پدرت وقتی زنده و سلامت هستن چیزی بزنن به نام برادرت 

پدرو مادرت دارن اشتباه بزرگی میکنن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اون ۱۹ سال اش اصلا نمی دونه اینا چی میکنن میترسم بهش بگم متوجه اش کنم دعوا بشه  مامانم حالش بد ...

به داداشت بگو.

با پدر مادرتم صحبت کن که کار درستی نمیکنن بگو مگه فقط اون بچتونه؟

به داداشت بگو. با پدر مادرتم صحبت کن که کار درستی نمیکنن بگو مگه فقط اون بچتونه؟

به مادرم گفتم میگه مگه غریبی داداش ات تو به داداش ات حسادت میکنی خیلی درد داشت برام

بدم چی بگم  خودشون نمی‌بینن مگه کی دلسوز شون هست

دیدنی نیست باید زرنگ باشی 

اونا ت ذهنشون اینه که تو دختری شوهر کردی لازم نداری

ولی اون پسرشونه بیشتر لازم داره

حالا پسفردا داداشت یکاری بکنه با پولا میخواین چیکار کنین