2777
2789
عنوان

رفتار مشکوک شوهر

339 بازدید | 10 پست

بچه ها من نسبت به خیلی همسرم شک افتاده به جونم

گوشیش کلا رمز داره و بمن نمیده 

یبار اتفاقی باز بود خاستم برم واتساپش دیدم قفل زده

یبارم تو لبتابش واتش ذخیره بود دیدم به یکی از همکاراش ( خانم خوشگل  مطلقه هس) در جواب کارش گفته به روی چشام :/ اینم بگم خیلی تیزه و حواسش خیلی جمعه مث احمقا لو نمیده هرچیو اینم خیلی گشتم پیدا کردم مال قدیم بود

امروزم رفته بود هود بخره دوستش اینجا پیش کارگرا بود بهش گف کجا بودی دو ساعته از زنگت میگذره... اینم خندیدو سرشو تکون داد :|

ماهی یکی دوبارم نزدیکی. 

اصلا رو زبونشم میگ بخاطر بچه دارم زندگی میکنم 

بچه ها از لحاظ قیافه و هیکل و ظاهر بیسته... تو شغلشم تازه استخدام رسمی شده.. تازه خونه خریدیم تازه داشتم دل گرم میشدم این شک لعنتی ولم نمیکنه

نمیدونم وقتی بیفتم دنبال کاراگاه بازی.. اخرش میتونم جدا شم یا نه 

اخه دارم واسه کنکور میخونمو هیچ شغلو پولیم ندارم

این عوضیم نمیذاره بخونم کلا ادم محدود کننده ای هس 

😔

اصلا نمیفهمم مردا و زنایی رو که گوشیشون وهزار تا قفل میزنن خب یعنی چی اخه پس یعنی یه جای کار میلنگه

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم چندماه بیخیالش شو ، کنکورت رو بخون یچیزی قبول شو بعد که خیالت راحت شد که قراره شغلی داشته باشی بیفت دنبال کاراگاه بازی

بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوش‌تر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.

اگه واقعا نظرت به طلاق هس پی کارشو بگیر وگرنه اگه چیزی بدونی  بعد کاری. نکنی تا اخر عمرت فقط خودت عذاب میکشی 

وَِفَِاَِیَِ بَِیَِ وَِفَِاَِیَِاَِنَِ ڪَِــرَِدَِهَِ پَِـَِـیَِرَِمَ💔🖤

منم مثل تو بودم اسی خیلی بده درکت میکنم😔😔برای گوشیش رمز میذاشت تا دوسه ماه ک برنداشت که یکشب ک برداشت رفتم تو پیاماش وتلگرام خیانت دیدم از دنیا رو سرم خراب شد...

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
الان در چه حالو وضعی هستی چکار کردی؟ 

خیلی خراب حالم با ابینکه گوشی لمسی نداره ساده داره ولی فرداا روزی ک گوشی لمسی بگیره میترسم مثل اون رور رمز بزاره وهزار تا کار بکنه .....دست رو قران گذاشته برام جون بچه شو برام قسم خورده ک ببخشمش یه فرصت زندگی بدم بهش خدارو تا الان هیچکاری نکرده ک بفهمم بالاخره ماه ک پشت ابر نمیمونه منم سپردمش به اون بالایی ..ولی شکم هنوز سرجاشه باید خودمو درست کنم چون اون ک غصه نمیخوره خودم دارم نابود میشم

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️