ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو خارج از ايران كل تجهيزات بيمارستاني رو ميارن تو خونه يه امبولانس هم دم در اماده است كه در صورت هر اتفاقي ظرف ده دقيقه برسونتشون بيمارستان و بعد هم اونا به خاطر شرايط جسماني زايمانهاي راحتتري نسبت به ما ايراني ها دارن هيچيمون قابل مقايسه با اونا نيست
تو خارج یه گزینه معمولی کنار مابقی گزینه های زایمانه
امضات...من دوس دارم ولی جلوگیری نمیکنم و خبری هم نشده تا حالا😉
یه پسر یکسال و نیمه دارم😊
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
امضات...من دوس دارم ولی جلوگیری نمیکنم و خبری هم نشده تا حالا😉 یه پسر یکسال و نیمه دارم😊
منم خیلی دوس دارم ولی شرایطش رو ندارم
البته دخترم ۸ماهشه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
منم خیلی دوس دارم ولی شرایطش رو ندارم البته دخترم ۸ماهشه
ای جون دلم...
انشاالله همه چی جور میشه
خدا دختر کوچولو موچولوتو حفظ کنه🐣🌺🌸❤
بالاخره بچه ها نباید تنها باشن
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘